Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Τι εννοούσε η Χρυσή Αυγή όταν είπε ότι θα χτυπήσει το σύστημα...

Aυτός ο άνθρωπος είναι ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ στον δήμο Αγίας Παρασκευής ο οποίος και χτυπήθηκε από τρεις χρυσαυγίτες με σιδηρογροθιές, προχθές το βράδυ έξω από το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ .
Εννοείται η αστυνομία δεν έκανε τίποτα..
.



Ο μετανάστης από την Αίγυπτο, κοιμόταν στο σπίτι τους στο Πέραμα όταν χρυσαυγίτες τους επιτέθηκαν. Τον βρήκαν να κοιμάτε στην ταράτσα και τον χτύπησαν με σιδερολοστούς στο κεφάλι και στο σώμα.
Στο κρανίο έχει συντριπτικά κατάγματα, στην γναθική χώρα. Εχει αποφύγει τον κύνδινο να χάσει την ζωή του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχει μόνιμα προβλήματα.
Ζει ακόμη, γιατί από τα πρώτα ακόμη χτυπήματα λιποθήμησε και έτσι οι χρυσαυγίτες νόμιζαν ότι πέθανε. Και έτσι τον άφησαν...
Σύμφωνα με τους μάρτυρες, στην επίθεση συμμετείχαν 20 άτομα με μαύρες μπλούζες και γραμμένο πάνω τους το Χ.Α.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μετανάστης, είναι πατέρας 3 μικρών παιδιών, το μικρότερο είναι τριών.
Επίσης κανείς κρατικός φορέας, αστυνομία, εισαγγελεία, ή άλλοι φορείς δεν τον έχουν επισκεφθεί και δεν του έχουν πάρει κατάθεση, αλλά ούτε έχουν ενδιαφερθεί για την πορεία της υγείας του.
Και για όποιον έχει και τη παραμικρή αμφιβολία για το ποιός ευθύνεται, ακούστε με προσοχή το βιντεάκι με προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της χρυσής αυγής Γιάννη Λαγoύ.


Να υποθέσω ότι ο εισαγγελέας που συνήθως χειρίζεται τέτοιες υποθέσεις λείπει σε άδεια διαρκείας...

22 σχόλια:

  1. η αληθεια θα λαμψει, το μαχαιρι θα μπει στο κοκκαλομ θα τεθει ο δακτυλος επι των τυπων των ηλων και δε θα χρειαστει αλλη φορα να πεσουμε απο τα συννεφα . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα τα βλεπετε...τα αλλα γαργαρα..για την κατακρεουργημενη γριουλα με 15 μαχαιριες απο τα ισλαμοφασιστομουτρα που προστατευετε ,κουβεντα...για τον σακατεμενο παπουλη ,μουγκα...για το γαζωμενο παληκαρι απο τα αλβανα ανθροπωειδη,κουβεντα...για την επιθεση Πακιστανων σε νεαρο στην Νεαπολη δεν ξερετε τιποτα...για τις απαγωγες και τους βασανισμους ομοεθνων τους δεν ακουσατε...ξερω,ξερω...η κοινωνικη παθογενεια κλπ αρλουμπες...συνεχιστε ετσι αλλα το μονο που θα καταφερετε ειναι να ανεβαζετε τα ποσοστα της χρυσης αυγης....δικος σας δημιουργημα ειναι...οσο θα κανετε...υποκριτικα..οτι δεν καταλαβαινετε το κακο που εχει δημιουργησει η λαθρομεταναστευση στην Ελληνικη κοινωνια,σας βεβαιονω οτι αλλο τοσο θα συνεχησετε να πεφτετε απο τα συννεφα....για πολλους λογους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΕ... Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.... και να το χαίρεσαι γιατί εκφράζει το ψυχισμό σου.
    Είσαι άρρωστος από το φόβο που σου χει γεννήσει η βία της κοινωνίας σου. Κι αντί να προσπαθήσεις να αλλάξεις την κοινωνία που ζεις σε μια κοινωνία ανθρώπων, εσύ πατάς το γκάζι για να έρθει η ζούγκλα ακόμα πιο βίαιη και αιματηρή στα μούτρα σου.
    Άξιος ο μιστός σου αλλά τους κομμουνιστές θα μας βρεις απέναντι να παλεύουμε για τα δικαιώματα των εργαζομένων και των καταπιεσμένων από όπου κι αν προέρχονται. Και το μεταναστευτικό κύμα που δημιούργησαν τα γουρούνια που τόσα χρόνια ψήφιζες, με πολέμους, φτώχεια και εκμετάλλευση, θα το λύσουμε εμείς. Μόνο που η λύση του έχει να κάνει με ανθρωπιά και κατανόηση για τον πόνο των αποκάτω και ανυπακοή και σύγκρουση με τους εξουσιαστές της βρωμοκοινωνίας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι φιλε...η ανοδος της χρυσης αυγης ειναι δημιουργημα του διεθνισμου σας και μονο αυτου...αν αυτο το βασικο συστατικο της ιδεολογιας σας,αλλα διαλυτικο προς καθετι εθνικο δεν υπηρχε,τωρα ισως το ΚΚΕ και εσυ προσωπικα να μηλουσατε απο πλεονεκτηκοτερη θεση...Θ ασε πηστεψω αν μου εξηγησεις το ανεξηγητο για μενα φαινομενο,γιατι μεχρι τωρα σοσωμη η αριστερα δεν εχει καταδικασει ουτε ΜΙΑ φορα μια πραξη βιας απο τους ...συνεχηζω να λεω...προστατευωμενους σας..Αν δεν μου δωσεις λογικη εξηγηση,εχω καθε δικαιωμα να σε θεωρω ψευτοαλτρουιστη,υποκριτη,που η δηθεν ευαισθησια σου καθοδηγειτε οχι απο τα μεσα σου,αλλα απο την αποτυχημενη και στην πραξη ιδεολογικη σου θολουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι καταδίκες έχουν υπάρξει ακόμα κι από αυτό το μπλοκ και σε συζητήσεις παρατεταμένες που κάναμε μεταξύ μας. Το αντίθετο δεν υπήρξε από σένα. Ούτε μία φορά δεν καταδίκασες κανενα έγκλημα ρατσιστικής κι αντικομμουνιστικής βίας.
    Η ιδεολογία μου κρατά το πατριωτισμό (αγάπη για την πατρίδα μας και σεβασμό στις άλλες πατρίδες των λαών όλου του κόσμου) και χαρίζει σε εσάς τον εθνικισμό, δηλαδή την ιδεολογία που έχει ανάγκη η άρχουσα τάξη όταν θέλει με αίμα να σφραγίσει νέα κέρδη κι αγορές...
    Επειδή λοιπόν ξέρεις πολύ καλά την αλήθεια, θα σε παρακαλούσα αν σε ενοχλεί η αλήθεια της άποψής μου να μην επισκέπτεσαι αυτό το μπλοκ. Είναι ένα μπλοκ άποψης.
    Μπορείς να κάνεις τον φασιστικό σου αγώνα από ένα σωρό άλλα μπλοκς που αποτελούν θερμοκοιτίδες για το αυγό του φιδιού.
    Δεν θα ανεχτώ άλλο να πλασάρονται ανώνυμα τέτοιες αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν βγω σε μια πλατεία με μπλουζάκι του ΚΚΕ και βαρέσω έναν Έλληνα, θα γράψεις παρόμοιο άρθρο αποτροπιασμού και καταδίκης? Ή θα πεις ότι είναι προβοκάτσια? Εκεί σε θέλω μάγκα μου. Η βία καταδικάζεται από όπου και αν προέρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ εσύ βγαίνεις ανώνυμος και λές τι; Ότι η χρυσαύγουλοι δεν ήταν πίσω από τις δολοφονικές επιθέσεις...
      Ότι ήταν προβοκάτσια;
      Εδώ αυτοί βγαίνουν και καυχιόνται. Στα δικαστήρια όμως ως γνωστές κότες δηλώνουν αθώοι... αλλά ο μόνος που τους πιστεύει είσαι εσύ.
      Και για να σε ρωτήσω και κάτι επειδή αναμασάς σα τσίχλα το κλισέ "καταδικάζω τη βία από όπου κι αν προέρχεται".
      Δε μου λες... η βία του βιαστή είναι το ίδιο καταδικαστέα με τη βία της βιαζόμενης για να αποφύγει το βιασμό;
      Η βία των ανταρτών στα Ελληνικά βουνά ήταν ίδια με τη βία των Ες-Ες;
      Η βία του Κολοκοτρώνη είναι το ίδιο καταδικαστέα με αυτή του Ιμπραήμ;
      Η βία των Παλαιστινίων είναι εξίσου καταδικαστέα με τη βία των ισραηλινών;
      Για αυτό άρχισε να σκέφτεσαι πιο καθαρά γιατί αυτά τα χαζά τα πιστεύει μόνο η Ντόρα, τα αφεντικά που κλάνουν μέντες για την έκρηξη των εκμεταλλευόμενων και κάτι φασίστες που έχουν ξεμείνει από επιχειρήματα

      Διαγραφή
  7. ωστε εχεις καταδικασει τα εγκληματα?...ποτε ρε μεγαλε αλτρουθιστη?...και τελος παντων πες μου μια φορα που τοκανε η αριστερα...ωστε εισαι πατριωτης?...τι λες καλε...μα εσεις δεν πιστευετε σε πατριδες και εθνοι...εσεις λετε οτι οι εργατες δεν εχουν πατριδα...και γω εργατης ειμαι αλλα εχω...τι εχεις να μου πεις?...οσο για φασιστικους αγωνες...ξυπνησε ο λαος...και ξερει ποιοι τους κανουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε. Δεν μπορεί. Η ασχετοσύνη σου τεράστια αλλά αυτό θα το χεις ακούσει δεν μπορεί...
    Άρα οι προλετάριοι έχουν πατρίδα, αλλά αυτό που τους ενώνει είναι ότι είναι όλοι προλετάριοι δηλαδή η ταξική τους ενότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ.

      ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ.

      ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

      ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ;

      ΟΤΑΝ Η ΚΟΣΚΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΥΟΥΣ ΚΟΜΜΥΝΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ;

      ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ;

      Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΣΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΕΝΤΑΛΦΕΣ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΥΣ.

      ΠΑΝΤΑ ΔΕΙΛΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ 20 ΑΤΟΜΑ 1. ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΟΦ, ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΑΗΝΤΖΕΡΣ.

      ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΑΦΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

      ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΗ ΕΦ' ΟΣΟΣΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΕΣ.

      ΣΚΟΤΙΕΝΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.

      ΘΕΡΣΙΤΗΣ

      ΓΕΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το χειρότερο είναι να είσαι χρυσαυγίτης στις ιδέες και να κάνεις ότι δεν είσαι... κι ότι στεναχωριέσαι για τα ποσοστά του ΚΚΕ.
    Δεν θα επιτρέψω άλλο δούλεμα φίλε... Από σήμερα και στο εξής τα πράγματα αλλάζουν. ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ψευτοΚΚΕ αποκαλύπτει τον φιλοναζισμό του και χειροκροτάει την Χρυσή Αυγή

    http://liberalcreta.pblogs.gr/2012/02/to-pseftokke-apokalyptei-ton-filonazismo-toy-kai-heirokrotaei-th.html

    ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

    http://oakke.blogspot.gr/2010/10/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το οτι δηλαδη ο Σιφωνιος απο ασχετοσυνη και απλοικοτητα αναγκαστηκε να "ανεχτει" τους Χρυσαυγιτες οταν πηγαν στη Χαλυβουργια γιαλογους εντυπωσιασμου, ειναι αποδεικτικο στοιχειο περι "φαιοκοκκινου" μετωπου οπως λεει το ασχετο αρθριδιο?Μαλλον δεν ξερεις τοτε οτι πολλα ταξικα συνδικατα, και αλλοι φορεις που ειναι πλειοψηφια το ΠΑΜΕ εχουν καταδικασει απεριφραστα την ΧΑ και την εχουν αποκλεισει ακομη και απο χωρους, μια μεμονομενη πραξη δεν γινετια να αναχθει σε πεισημη πολιτικη του ΚΚΕ, εκτος και αν δεν το καταλαβαινεις.

      Διαγραφή
  15. Η ΟΑΚΚΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

    http://liberalcreta.pblogs.gr/2012/04/h-oakke-apokalyptei-thn-probokatsia-yper-ths-h-a-kai-kata-ee-sto.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι μεταναστες απεργοι πεινας του Μεγαρου Υπατιας νομιζουν οτι κερδισαν

    Οι Μεταναστες του Μεγαρου Υπατιας καταφεραν να κερδισουν, ετσι νομιζουν. Κέρδισαν μόνο βραχυπρόθεσμα αλλά στην ουσία έχασαν -οπως οι Έλληνες έχασαν την Δημοκρατία και τον Σοσιαλισμό την χρονιά ακριβώς που νόμισαν ότι τα κέρδισαν το '81.

    Οι μετανάστες χρησιμοποιηθηκαν απο το συριζοκνιτοφαιοκοκκινο καθεστως με τιμημα αντι να εχουν τους Ελληνες πολιτες μαζι τους για τα οποια δικαια αιτηματα τους να τους στρεψουν εναντιων τους με τους προκλητικους εκβιαστικους μαξιμαλισμους των υποκινητων τους. Δυστυχως η ολη υποθεση δεν ηταν παρα μια προβοκατσια για τον εκβιασμο της ΕΕ και τον εκφασισμο της Ελληνικης κοινωνιας.

    To 5,5% της ναζιστικης Χρυσης Αυγης ηταν μονο η αρχη. Συντομα οι μεταναστες θα αντιμετωπισουν τις συνεπειες του εκφασισμου της Ελληνικης κοινωνιας και οι πρωην ''Αλληλεγγυοι'' δεν θα ειναι μαζι τους, καθως οι ''διεθνιστες'' Συριζοκνιτες μετατρεπονται ταχυτατα σε ''ξενοφοβικους'' Σπιθες... καθως η ''αλληλεγγυη'' στους μεταναστες δεν ειναι στοιχείο της ιδεολογίας τους αλλα τμήμα της τακτικης του Συριζοκνιτικου κρατικοφασιστικου επιτελείου.

    http://liberalcreta.pblogs.gr/2011/03/heri-heri-antarsya-me-hrysh-aygh-kai-syrizoknitopasokofasistes-m.html

    http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/metanasteytiko-gr.html

    Από defkalion76 στις Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011 @ Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011 1:48 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί φίλοι της ΟΑΚΚΕ ή αγαπημένα τρόλια του διαδικτύου. Επειδή είναι η πρώτη φορά που μας επισκέφτεστε και μας δημοσιεύετε... για λόγους φιλοξενίας αλλά και συλλεκτικής αξίας μπαρουφοειδών και φανερά προβοκατόρικων σκέψεων, δεν θα σας σβήσω τα σχόλιά σας. Αλλά σας παρακαλώ στο μέλλον μην μας επιβαρύνετε με απόψεις ξεκάθαρα παρακρατικών κύκλων. Το "πολιτικό" της ασφάλειας, περικαλώ να πάρει τα κουβαδάκια του και να παίξει σε άλλη παραλία. Ευχαριστώ εκ προοιμίου για την κατανόηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΒΙΑ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ! ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Π.Χ. ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπαρχει καμια κατοχη, κανεις ξενος στρατος δεν ηρθε εδω ν αμας επιωληθει, τα μνημονια και οι εφαρμοστικοι ειναι μερος των συμφωνιων μεταξυ των εγχωριων πλουτοκρατων και των ευρωπαιων προκειμενου να σωθουν οι ντοπιοι η εστω ενα μερος τοςυ απο την καταστροφη που αναποφεκτα η κριση που οι ιδιοι δημιουργησαν με την ακορεστη διψα τοςυ για κερδη, θα φερει.
      Το παραμυθι περι "κατοχης" με προελευση κατα παραδοξο τροπο(?) απο ολο το φασμα των λεγομενων "αντιμνημονικων" δυναμεων βολευει μια χαρα οσους θελουν να κρυψουν οτι το πρωτο και βασικο μνημονιο ηταν η συνθηκη του Μααστριχτ του 1992, μια συνθηκη που επεβαλε σε ολη την ΕΕ οσα βιωνουμε σημερα, την ειχαν ψηφισει στην Ελληνικη βουλη χωρις καν να συζητηθει οπως ειχε ζητησει τοτε το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, η ΠΟΛΑΝ του Σαμαρα, και ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, ο σημερινος ΣΥΡΙΖΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, και το εννοω το ΟΛΟΙ, ειναι υπευθυνοι που σημερα ο λαος μα υποφερει και περνα οτι περνα.Ας αφησουμε λοιπον την παραμυθα περι "κατοχης" γιατι τα "συμβολαια" ειχαν υπογραφει απο το 1992, απλα σημερα εφαρμοζοντια απαρεγκλιτα μετα απο χροναι μικροαλλαγων οσο αυτο η καποια αναπτυξη τους το επετρεπε, τωρα ομως η βαθεια καπιταλιστικη κριση τα επιβαλει για να σωθει η πλουτοκρατια.

      Διαγραφή