Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018



Φαρμακείον Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ.

Πρώτα συμπεράσματα:
Ποιό ήταν το κόστος για τον Ελληνικό λαό; "Η συνολική ζημιά του δημοσίου από τις παράνομες πρακτικές των φαρμακευτικών εταιριών εν γένει υπολογίζεται σε 23 δις ευρώ από το 2000 ως το 2015 ενώ μόνο για τις πρακτικές της Novartis η ζημιά την ίδια περίοδο φθάνει τα 3 δις ευρώ."
Δηλαδή μας στοίχισε συνολικά η υπερτιμολόγηση όσο περίπου τα μνημονιακά μέτρα του PSI το 2011 ενώ μόνο η Novartis είναι ίση με την κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης.
Ποιοί ευθύνονται; Μα φυσικά πρωθυπουργοί και υπουργοί του παλιού δικομματισμού που όλοι λατρέψαμε, με επιμέρους σκορ ΝΔ ΠΑΣΟΚ 7-3 και όλα τα παρακάτω λαμόγια που διαχειριζόταν το δημόσιο χρήμα και γνώριζαν αλλά δεν μίλαγαν. Όλα αυτά οφείλουν να αποδειχθούν και αν δεν ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί ΔΕΝ (επαναλαμβάνω ΔΕΝ) θα μάθουμε ποτέ με αποδείξεις κατά το δικονομικό σύστημα μας, αν και πόσοι τα πήραν.
Πως κέρδιζαν η NOVARTIS και οι υπόλοιπες πολυεθνικές; Η Ελληνική υπερτιμολόγιση επέτρεπε στην Novartis να χρησιμοποιεί νόμιμα, (νομιμότατα κατά το ευρωπαϊκό δίκαιο) την πιο ακριβή Ελληνική τιμή, ως μια από τις τιμές αναφοράς που καθορίζουν τις τιμές με τις οποίες πουλάει σε άλλες χώρες τα ίδια σκευάσματα-φάρμακα, θησαυρίζοντας σε όλη την ΕΕ .
Πως αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο NOVARTIS; Το FBI έδωσε στην Ελληνική δικαιοσύνη τα στοιχεία του παγκόσμιου οικονομικού σκανδάλου που έχει πηγή την Ελλάδα, καθώς με το "μανιπουλάρισμα" των κερδών της πολυεθνικής Novartis χειραγωγήθηκε η πορεία της μετοχής της στην Wall Street όλα αυτά τα χρόνια. Προφανώς η NOVARTIS το παράχεσε μην κρατώντας ούτε τα προσχήματα, με αποτέλεσμα να καταγγελθεί από ανταγωνίστριες εταιρείες στο FBI. Παρόλα αυτά δεν ήταν μόνο σκάνδαλο της NOVARTIS, αφού όπως προείπαμε υπερτιμoλογήσεις έκαναν κι άλλες εταιρείες που είδαν την Ελλάδα, σαν χώρα ευκαιρίας για τρελά υπερκέρδη.
ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ. 
Θα κινηθεί το ελληνικό δημόσιο εναντίον των πολυεθνικών για να διεκδικήσει τη ζημιά των 23 δις που στοίχισε η πρακτική αυτή στο ελληνικό λαό ή απλά θα ζητηθούν τα 50 εκ από τους πολιτικούς που τα παντελόνιασαν; Εδώ σε θέλω κάβουρα. Και εδώ θα καταλάβεις γιατί κάποιοι σου φωνάζουμε στα μούτρα. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ.