Στον Άγιο Νικόλαο έγινε διπλή απόπειρα μοιράσματος προεκλογικού υλικού, από την "χρυσή αυγή". Και τις 2 φορές έληξε άδοξα... Το γέλιο ήταν ότι η δολοφονική σπείρα της Χ.Α. επικαλέστηκε το δικαίωμα στην ελευθερία της διακίνησης ιδεών... και τη Δημοκρατία. Οι συμμορία τους έφαγε πολύ γιούχα και χλευασμό. Αναγκάστηκαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία για να τους προστατέψει. Γενικά μεγάλο κάζο για τους φασίστες.
ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ-ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ



  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ των Αλληλέγγυων Πολιτών Μεραμβέλου


Σήμερα 2-5-012 μία ημέρα μετά τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην επέτειο  της εκτέλεσης των 200 στη Καισαριανή την Κατοχή , οι απόγονοι των Ελληνοδοσίλογων  που τότε ως κουκουλοφόροι κατέδιδαν τους πατριώτες και τους εκτελούσαν  οι Γερμανοί , οι Νεοναζιστές  της Χρυσής Αυγής,  τόλμησαν να κάνουν δημόσια περιοδεία  μοιράζοντας φυλλάδια δήθεν για την προεκλογική τους εκστρατεία,στη Λαϊκή  Αγορά Αγ.Νικολάου.
Σκορπώντας το δηλητήριο του φασισμού  προσπαθούν να εδραιωθούν στην κοινή συνείδηση ως  νόμιμη οργάνωση με ίσα πολιτικά δικαιώματα  ποιοι; αυτοί που σκότωσαν και σκοτώνουν λαούς , ποιοι; αυτοί που καταλύουν τη δημοκρατία, αυτοί που οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι έκαψαν τα χωριά μας την κατοχή.Κανένας Δημοκράτης , καμιά Δημοκρατία δεν πρέπει να δίνει χώρο , βήμα, ψήφο , νομιμοποίηση στους σφαγείς της . Καμιά ανοχή στην εγκληματική αυτή οργάνωση που καθοδηγείται από τους Γερμανούς Νεοναζιστές  και τις μυστικές υπηρεσίες . Καμιά ανοχή στο ασφαλίτικο αυτό «κόμμα».Οι Αλληλέγγυοι Πολίτες Μεραμβέλλου  σε εξόρμησή τους στη Λαϊκή Αγορά Αγ. Νικολάου ενημέρωσαν τους πολίτες και εξεδίωξαν τους προερχόμενους από την Ιεράπετρα  ναζιστές αυτούς , καλώντας  τους Πολίτες να υπερασπίσουν την Δημοκρατία  από τους φασίστες και την Πατρίδα από την νέα κατοχή των τραπεζιτών.Η αστυνομία  έκανε προσαγωγές  πολιτών που μετά από διαμαρτυρίες μας αφέθηκαν ελεύθεροι.
Κάνουμε δημόσια έκκληση σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες.-Καμία ψήφο στη Νεοναζιστική Χρυσή Αυγή , για να μη νομιμοποιηθούν στο Ελληνικό κοινοβούλιο  οι μαχαιροβγάλτες  των Χιτλερο- Νέο Γερμανών.Καλούμε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου  να καταγγείλει τα φαινόμενα αυτά  και να μην κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στη δημοκρατία και τον φασισμό , ανάμεσα την νομιμότητα και την εγκληματικότητα..Καλούμε την ΕΛΜΕ Λασιθίου να  αποβάλλει άμεσα  από τις τάξεις της το γνωστό  «συνάδελφό» τους  Χρυσαυγίτη και δ/ντή του νυχτερινού ΕΠΑΛ Ιεραπέτρας που κάνει  ανοικτή προπαγάνδα υπέρ των ναζιστικών ιδεών και οργανώνει νέους  που δυστυχώς  δεν γνωρίζουν τι έκαναν οι Γερμανοί στους παπούδες τους, σε παραβατικές ομάδες με συνθήματα  , σε ασκήσεις με ναζιστικούς  χαιρετισμούς και δημόσιες επιθέσεις .Καλούμε την Δ/νση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης να κινήσει τηνπειθαρχική διαδικασία για την αφαίρεση της θέσης του.Τέλος καταγγέλουμε ότι μέλη των αλληλέγγυων δέχτηκαν απειλές  και προειδοποιήσεις για τη σωματική ακεραιότητά τους από τους Χρυσαυγίτες με τρόπο που παρέπεμπαν  σε τρομοκρατική ενέργεια .