Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτο κι όμως αληθινό... Η υπουργός δικαιοσύνης του Ισραήλ καταστρέφει ιδιοχείρως, πανό αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό στον Άγιο Νικόλαο ΚρήτηςΗ κυρία της φωτογραφίας και ο συνοδός της, επιχείρησαν στις 3 Σεπτέμβρη, να σκίσουν το πανό στην είσοδο της μαρίνας, αλλά έγιναν αντιληπτοί από θαμώνες παρακείμενης καφετέριας... και ακόμα τρέχουν. Να ξέρουν ότι το πανό θα το ξαναφτιάξουμε ακόμα μεγαλύτερο. Και δεν θα σταματήσουμε αν δεν δούμε τη Παλαιστίνη ελεύθερη από το κράτος-χωροφύλακα της περιοχής. 


Αυτά έγραφα σε σχόλιο στο facebook την ημέρα των γενεθλίων μου... Το μεγαλύτερο όμως δώρο για τα γενέθλιά μου το πήρα όταν βρήκα την συγκεκριμμένη φωτό σε ένα λογαριασμό facebook από το Ισραήλ...
Ιδιοκτήτης του λογαριασμού, η υπουργός δικαιοσύνης του Ισραήλ, μανδάμ Τζίπι Λίβνι (!!!!!!!)

Μάλιστα της άφησα στην ανάρτησή της το παρακάτω σχόλιο:

Σας έχει πονέσει η συμπαράσταση των λαών στον αγώνα των Παλαιστινίων. Μπορεί οι Σιωνιστές να έχουν εξαγοράσει κυβερνήσεις, μπορεί να φαίνονται ανίκητοι σαν δορυφόροι των ΗΠΑ, μπορεί να είναι αστυφύλακες της περιοχής, αλλά έχουν καταντήσει το Ισραήλ, πολύ μικρό στα μάτια του κόσμου. Έχουν καταδικάσει το λαό τους να ζει με το φόβο, με το μίσος, σε μια στρατοκρατική καθημερινότητα...Για το αληθές του κειμένου κάντε ένα κόπο να επισκεφτείτε το λογαριασμό της κυρίας, αφήνοντας σχόλιο της επιθυμίας σας. Θα σας παρακαλούσα χωρίς ύβρεις αλλά με επιχειρήματα. Αυτά πονάνε περισσότερο...
 https://www.facebook.com/tzipilivni/photos/a.160861394437.115053.37665519437/10152657501544438/?type=1&theater
  ***

2 σχόλια:

 1. Σύντροφε, χαίρε!
  Τη φωτό τής μανδάμ, όπως και το σχόλιό σου, τα "τσίμπησα" και τά'χω διακινήσει ήδη σε διάφορα φόρουμ, εδώ στην καρδιά τού καπιταλιστικού κτήνους!
  Ψυχή ψηλά και εύχομαι την συσπείρωση όλων τών ταξικών αδερφών!
  VENCEREMOS!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. E ναι ρε Βασίλη, το πανό στην είσοδο της μαρίνας ήταν ενάντια στην καλαίσθησία και συν τοις άλλοις έκανε κακό στο τουριστικό προιόν της πόλης (όπως δήλωσε κάποιο "πολιτικό ον" της πόλης πριν μερικές εβδομάδες) !!!
  Οπότε η συγκεκριμένη μανδάμ (κοτζάμ υπουργός), σωστά έσπευσε να αποκαθηλώσει αυτό το "ακαλαίσθητο" ζωγραφισμένο πανί και να μας θυμίσει ταυτόχρονα με την πράξη της αλλά και με την ιδιότητά της την δυτικού τύπου "πολιτισμένη καλαισθησία" των βομβαρδισμών σχολείων και νοσοκομείων, τις σφαγές παιδιών και αμάχων, την υπεροχή των ηλεκτρονικών οπλικών συστημάτων έναντι της "πρωτόγονης" σφεντόνας και πάνω απ' όλα το ιμπεριαλιστικό δίκαιο!
  Θα κλείσω με κάτι "ακαλαίσθητο" γιατί είμαι και μια ολιά απολίτιστος:
  VICTORY TO INTIFANTA - STOP ISRAELI STATE TERROR IN PALESTINE - USA & ISRAEL KILLERS
  Υ.Γ: Άβε σεφ

  ΑπάντησηΔιαγραφή