Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

Το Σάββατο στον "ΕΛΑΙΩΝΑ" Αγίου Νικολάου

ΕΛΑΙΩΝΑΣ LIVE

Το Σάββατο που μας πέρασε ο Ελαιώνας είχε λίγο από όνειρο… Λίγο από το όνειρο μας, για το μέλλον του… και το δικό μας μέλλον.

Αιτία γι’ αυτό, ήταν η επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε η Οικολογική Κίνηση Μεραμβέλλου. Μια εκδήλωση με ζωντανή μουσική από τα συγκροτήματα «Άνιμα» και «Τζάμπα Μάγκες». Ο κόσμος διασκέδασε υπό τους ροκ ήχους των συγκροτημάτων, ενημερώθηκε για τον Ελαιώνα, τα σχέδια του Δήμου και τις προτάσεις της Οικολογικής Κίνησης Μιραμβέλλου. Παράλληλα συνεισέφερε με τις υπογραφές του και την παρουσία του στον αγώνα για την διατήρηση του μοναδικού αστικού πρασίνου που έχει απομείνει στην πόλη.

Η Οικολογική Κίνηση, έχει εκδώσει και κυκλοφορεί ενημερωτικό φυλλάδιο στο οποίο παρουσιάζεται με πληρότητα η εναλλακτική πρόταση διάσωσης και ανάπλασης για τον πολύτιμο χώρο του Ελαιώνα.

Αναδεικνύεται η αξία του Αστικού πρασίνου, τεκμηριώνεται επιστημονικά η αναγκαιότητα ανάπλασης του ως Πάρκο Αναψυχής, παρουσιάζονται αναλυτικά οι προτάσεις, δίδεται το ιστορικό από τα αρχικά τσιμεντοβόρα σχέδια μέχρι σήμερα, μεταφέρεται η ελληνική και η διεθνής εμπειρία.

Κάπως έτσι θέλουμε να είναι ο Ελαιώνας. Ζωντανός, με ήχους, με μουσικές, με κόσμο που διασκεδάζει και συζητάει, με παιδιά που παίζουν. Εκδηλώσεις όπως η σαββατιάτικη θέλουμε να είναι συνηθισμένες και παρόλο που στον κόσμο φαινόταν «παράξενος» χώρος για την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης εμείς θέλουμε αυτό να γίνει κάτι σύνηθες. Όνειρο μας ο Ελαιώνας ως χώρος πολιτισμού, ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης, αναψυχής και διασκέδασης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τα συγκροτήματα «Άνιμα» και «Τζάμπα Μάγκες» που έντυσαν μουσικά το όνειρο μας. Ακόμα να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεισέφεραν υλικοτεχνικά, για το στήσιμο και την προώθηση της εκδήλωσης. Τέλος, τον κόσμο που συμμετείχε, και με την παρουσία του εκδήλωσε την συμπαράσταση του στην προσπάθειά μας αλλά και έδειξε την κατεύθυνση για τον Ελαιώνα που ονειρευόμαστε.

Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου

oiko.kinisi.miravelou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου