Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Μπράβο Στέλιο


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Στέλιος Ορφανός




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
24/9/2010


Το Περιφερειακό Συμβούλιο με θέμα «Επιχειρηματικότητα – απασχόληση» ήταν ένα στημένο θέατρο με σκοπό να εκτονωθεί η αγανάκτηση των εργαζομένων της Κρήτης, για να καλλιεργηθεί κλίμα αναμονής και ματαίωσης αγώνων.
Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης αλλά και των Εργατικών Κέντρων και άλλων φορέων παριστάνουν ότι έχουν μεγάλη αγωνία για την απασχόληση, την ανεργία.
Πράγμα που ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ στην πράξη, αφού όλοι μαζί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πιο βάρβαρης επίθεσης των τελευταίων δεκαετιών που εξαπέλυσε το μεγάλο κεφάλαιο ενάντια στους εργαζόμενους.
Όλοι τους εξ’ άλλου συμφωνούν στην αντίληψη να ενισχυθεί το κεφάλαιο (η επιχειρηματικότητα) για να … αυξηθεί και η απασχόληση. Στην αντίληψη δηλαδή που προκάλεσε και οξύνει την κρίση.
Κουβέντα δεν είπαν οι εργατοπατέρες για μέτρα άμεσης ανακούφισης των ανέργων, τις απολύσεις μόνιμων και συμβασιούχων, για την άμεση προστασία του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, για φορολογία στο μεγάλο κεφάλαιο και ελαφρύνσεις στα λαϊκά στρώματα κλπ.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γίνουν έργα και ας χρηματοδοτηθούν οι Πολυεθνικές για να τα κάνουν.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» επισημαίνει και πάλι στους εργαζόμενους ότι το μεγάλο κεφάλαιο δεν θα μπορούσε να στηρίξει την εξουσία του χωρίς τη βοήθεια του κράτους και των κομμάτων του αλλά και των εκφραστών του σε εργατικούς και άλλους φορείς που ελέγχει.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» σας καλεί στο δόμο του αγώνα και της ανυπακοής στην πολιτική του μεγάλου κεφαλαίου και των εκπροσώπων του. Σας καλεί να τους γυρίσετε την πλάτη διεκδικώντας τον πλούτο που παράγει ο λαός μας να μπορεί να τον καρπώνεται ο ίδιος. Σας καλεί ενόψει και των εκλογών για τα τοπικά όργανα να διορθώσετε την ψήφο σας στηρίζοντας και ψηφίζοντας τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για την Περιφέρεια Κρήτης και σε ολόκληρη την χώρα σε Δήμους και Περιφέρειες.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου