Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός ο Δημήτρης Κοτσαρίδης, μέλος του ΠΑΜΕ και αναπληρωτής γραμματέας του συνδικάτου οικοδόμων Βύρωνα.

Δολοφονήθηκε από τη συνεργό δράση κράτους και παρακράτους. Να φύγει τώρα η κυβέρνηση του κεφαλαίου.


Χωρίς σφυγμούς και απνοϊκός διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό ο 53χρονος συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ και οικοδόμος στο επάγγελμα, Δημήτρης Κοτσαρίδης, σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Ο θάνατος του 53χρονου δεν επήλθε ως αποτέλεσμα χτυπημάτων ή κακώσεων. Ο διαδηλωτής αισθάνθηκε δυσφορία από τη ρίψη χημικών στο Σύνταγμα και μεταφέρθηκε αρχικά στο Ζάππειο. Εκεί έφτασε στις 16:23 μηχανή του ΕΚΑΒ - η οποία σημειωτέον είχε δεχτεί κλήση απο την αστυνομία για το περιστατικό - αλλά λόγω της βαρύτητας του περιστατικού κλήθηκε στη συνέχεια ασθενοφόρο. Το όχημα παρέλαβε τον 53χρονο σε κρίσιμη κατάσταση στις 16:40 και τον μετέφερε άμεσα στον «Ευαγγελισμό».

Παρά τις προσπάθειές τους, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Άλλες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε δεχτεί πέτρα στο κεφάλι. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, ο 53χρονος ήταν αναπληρωτής γραμματέας συνδικάτου οικοδόμων του ΠΑΜΕ στον Βύρωνα, ενώ ανήκε και στην ομάδα περιφρούρησης του Μετώπου, που παρατάχθηκε το πρωί έξω από τη Βουλή.

Μέλη του ΠΑΜΕ αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Κοτσαρίδης εισέπνευσε μεγάλη ποσότητα χημικών και θα ζητήσουν για το λόγο αυτό την έκθεση του ιατροδικαστή για τα αίτια του θανάτου του.

Νωρίτερα την Πέμπτη στην πλατεία Συντάγματος εκτυλίχθηκαν πρωτοφανούς σκληρότητας σκηνές, με ομάδα αναρχικών να επιτίθεται στα μέλη του ΠΑΜΕ με πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ, οι οποίες έπεσαν μέσα στο συγκεντρωμένο πλήθος!

Πληροφορίες από το σημείο των επεισοδίων έκαναν λόγο για δεκάδες τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στο εν λόγω νοσοκομείο, Ηλία Σιώρα, οι τραυματίες είναι 30-40, οι περισσότεροι εκ των οποίων φέρουν εγκαύματα, ενώ ένας εξ αυτών υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία.

Για «προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση» μίλησε η Αλέκα Παπαρήγα
«Προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση εναντίον του ΠΑΜΕ από κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς» κατήγγειλε η κυρία Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στη Βουλή για τα εκτεταμένα επεισόδια και τις μάχες σώμα με σώμα στην πλατεία Συντάγματος, μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν κουκουλοφόροι προς τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.
Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ εκτίμησε ότι θα υπάρξουν και νέες επιθέσεις, οι οποίες ξεκαθάρισε ότι «θα αποτύχουν, γιατί ο κόσμος της λαϊκής πάλης είναι μαθημένος και δεν πρόκειται να κάνει πίσω… εμείς είμαστε ιδεολόγοι, ενώ αυτοί υπηρετούν κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου