Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Το Πάνω Μεραμπέλλο ερημώνει από τις πολιτικές εγκατάλλειψης της υπαίθρου και από το κλείσιμο υπηρεσιών.





Η Λαϊκή Συσπείρωση βρίσκεται δίπλα στον αγώνα της Νεαπολίτικης κοινωνίας, ενάντια στα κλεισίματα υπηρεσιών που εξυπηρετούν εργαζόμενους, επαγγελματίες και συνταξιούχους από όλο το Πάνω Μεραμπέλλο.



Η υλοποίηση του «Καλλικράτη», όπως είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει, έχει επιφέρει ακόμα μεγαλύτερη παρακμή στην ύπαιθρο, έχει απομακρύνει την εξουσία από τον έλεγχο του πολίτη, έχει απομακρύνει τον πολίτη από τις κρατικές υπηρεσίες, ενώ δημιουργεί προβλήματα και κόστος μετακίνησης στους εργαζόμενους.



Και μην ξεχνάμε. Σήμερα μετακινούν και συγχωνεύουν, αύριο βάζουν σε εφεδρεία και απολύουν. Τελικά οι υπηρεσίες για τον πολίτη είτε θα υποβαθμιστούν, είτε θα ιδιωτικοποιηθούν.


Κλινικές, σχολεία, σχολές και υποκαταστήματα Δημοσίων οργανισμών είναι μόνο τα πρώτα, από όσα συνολικά θα καταργηθούν. Έρχεται αντιλαϊκός χειμώνας.



Απέναντι σε αυτή τη πραγματικότητα σας καλούμε να υψώσετε τη γροθιά του αγώνα, ενάντια στη πολιτική της λιτότητας, της ανεργίας και της παρακμής.



Μην παρακαλάτε τους υπεύθυνους για την σημερινή κατάσταση να σας δώσουν λύση. Τη λύση θα δώσει η πολιτική απομόνωση των υπευθύνων και η ανυπακοή στα κελεύσματά τους.






Υ.Γ. Το παραπάνω κείμενο διαβάστηκε στη χτεσινή πάνδημη κινητοποίηση των Νεαπολιτών, όπου η Λαϊκή Συσπείρωση συμμετείχε με μέλη της από όλο το Καλλικρατικό Δήμο. Νωρίτερα τα ίδια μέλη συμμετείχαν ενεργά στη περιφρούρηση των καταλήψεων που είχε υποδείξει η Συντονιστική Επιτροπή του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου