Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

“Στο σχεδιασμό της κυβέρνησης τα επεισόδια”


Σε 196 μαγαζιά έχει γίνει πλιάτσικο και σε 25 από αυτά στην συνέχεια είχαμε εμπρησμό...
Τώρα αν αυτά δεν ήταν οργανωμένα τι να πω.

«Τώρα η ευθύνη βρίσκεται στα χέρια του λαού», είπε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά την ομιλία της στην συζήτηση για την νέα δανειακή σύμβαση προειδοποιώντας ότι τα χειρότερα έρχονται και καλώντας τον λαό να ξεκινήσει τώρα αγώνες ώστε να τα αποτρέψει.
«Ο βρεγμένος δεν πρέπει να φοβάται τη βροχή» ανέφερε η κα Παπαρήγα και τόνισε ότι ο λαός δεν πρόκειται να γλυτώσει την χρεοκοπία ότι κι αν κάνει. «Και τους μισθούς τους όλους να σας δώσει και δουλεύει χωρίς αμοιβή για τρία χρόνια δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει ούτε την ανισομετρία , ούτε το πρόβλημα της ανταγωνιστικότητας ούτε τίποτα» πρόσθεσε απευθυνόμενη προς τα κυβερνητικά έδρανα.


Όπως ανέφερε, από τα πράγματα φαίνεται ότι τώρα η ευθύνη βρίσκεται στα χέρια του λαού και τόνισε πως αν μπορεί να ματαιώσει το χειρότερο το ΚΚΕ το οποίο υποστηρίζει τους αγώνες του, δεν θα είχε καμία αντίρρηση. Αλλά - όπως χαρακτηριστικά σημείωσε η κα Παπαρήγα - για να γίνει αυτό πρέπει στην προμετωπίδα και στην κατεύθυνση του λαϊκού κινήματος να είναι η διαδοχή αυτού του πολιτικού συστήματος με το πολιτικό σύστημα της εργατικής λαϊκής εξουσίας.

«Αποδέσμευση και μονομερής διαγραφή του χρέους. Δεν υπάρχει άλλη λύση για το λαό» είπε με κατηγορηματικότητα η γενική γραμματέας του ΚΚΕ επισημαίνοντας πως βεβαίως δεν μπορεί να το επιβάλλει ή να πείσει το λαό, αλλά εκτίμησε ότι αργά ή γρήγορα ο λαός θα πεισθεί. Προέτρεψε όμως «να μην χαθεί άλλος χρόνος» αιτιολογώντας «Διότι και η πολιτική αστάθεια θα έρθει και η χρεοκοπία και ο πόλεμος θα έρθει».

Αναφέρομενη εξάλλου στα σημερινά γεγονότα στο Σύνταγμα η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, είπε πως εκτίμησε ότι μέσα στο σχεδιασμό της κυβέρνησης, επισημαίνοντας πως επιχειρείται πλέον το Σύνταγμα να γίνει υγειονομική ζώνη για να παύσουν οι διαδηλώσεις του κόσμου.

«Ηταν δικοί σας μηχανισμοί αυτοί» είπε προσθέτοντας πως ήταν τόσος πολύς ο κόσμος ώστε δεν χρειαζόταν περιφρούρηση γιατί δήθεν ήταν 50 κουκουλοφόροι «μόνο όταν υπάρχουν ΜΑΤ» γίνονται αυτά.

«Φοβάστε το κίνημα κι όχι οποιοδήποτε κίνημα, αλλά το ταξικό κίνημα» είπε η κα Παπαρήγα η οποία καταλήγοντας τόνισε πως το ΚΚΕ δεν περιμένει από το Σύνταγμα γιατί το κίνημα βρίσκεται στα εργοστάσια, στις γειτονιές στα χωριά και δεν θα σταματήσει.

Πως ο Μαυρίκος έστειλε ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ το μνημόνιο στον Βενιζέλο

Αναδημοσίευση από αναρτήσεις του redflyplanet

Υ.Γ. Βυσσινόκηπου: Κατά τη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού στον Άγιο Νικόλαο στην οποία συμμετείχε μεγάλο μπλοκ δυνάμεων του ΠΑΜΕ, αποφασίστηκε κάτω από καταρακτώδη βροχή η συνέχιση του αγώνα με κατάληψη στην αντιπεριφέρεια (πρώην Νομαρχιακό μέγαρο).
Από τις 7.30 πρωί θα βρισκόμαστε εκεί. Καλώ τους συντρόφους , συναγωνιστές και φίλους από τη Λαϊκή Συσπείρωση να βρεθούμε εκεί. Να κινητοποιήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται για να υλοποιήσουμε και να περιφρουρήσουμε, μια γνήσια λαϊκή απόφαση που πάρθηκε από την παλλαϊκή συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου