Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Το ΚΚΕ μιλάει στους Λασιθιώτες



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου του ΚΚΕ μπροστά στο εμπόριο ελπίδας και φόβου που στήνουν η αστική τάξη και τα κόμματα της μπροστά στα μάτια Λαού, ώστε να τον εκβιάσει και να τον κοροϊδέψει για να αποσπάσει χρόνο και να συνεχιστεί η ίδια βάρβαρη, αντιλαϊκή πολιτική αποφασίζει να προχωρήσει στις ακόλουθες ανοικτές πολιτικές συγκεντρώσεις:
Σάββατο 26/5/2012 19:00 Σητεία στην αίθουσα «ΕΛΕΝΑ» του ΔΟΚΑΣ με ομιλητή τον Συμεωνίδη Σίμο, γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής Λασιθίου του ΚΚΕ
Κυριακή 27/5/2012 20:00 Άγιος Νικόλαος στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Μαρίνα του Αγίου Νικολάου με ομιλητή τον Συντυχάκη Μανόλη, μέλος της επιτροπής περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ
Δευτέρα 28/5/2012 19:00 Ιεράπετρα στην αίθουσα «Μαρία Λιουδάκη», με ομιλητή τον Ορφανό Στέλιο, στέλεχος του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης περιφέρειας Κρήτης».
Το ΚΚΕ ΔΕΝ πατάει σε δύο βάρκες
Καλούμε όλους τους Λασιθιώτες εργατοϋπαλλήλους, αυτοαπασχολούμενους της πόλης και της υπαίθρου, τους συνταξιούχους να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ, να εκθέσουν οποιονδήποτε προβληματισμό και ερωτήματα. Μπροστά στις αρνητικές εξελίξεις για το Λαό είναι επίκαιρη και αναγκαία όσο ποτέ η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ, που σκόπιμα διαστρεβλώνεται και λοιδωρείται.
Διεκδικούμε τον πρωτοπόρο ρόλο του ΚΚΕ στη διακυβέρνηση της λαϊκής εξουσίας που θα την αναδείξει ο Λαός και θα είναι ο ίδιος πρωταγωνιστής της.

1 σχόλιο:

  1. Γι΄αυτό καμαρώνουμε, γι΄αυτό δίνουμε όρκο τιμής ότι μέχρι την νίκη θα είμαστε στο πλευρό σας, θα είμαστε η ασπίδα μην και σας βρει το σύννεφο και η αντάρα του κακού καιρού.
    Μαζί θα κάνουμε την έφοδο μας στους ουρανούς.
    Καλή δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή