Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Τρέξτε χωριανοί...


Φωτιά στα μπατζάκια έβαλε στους αιρετούς η απομάκρυνση μιας ακόμα δομής από το Νομό Λασιθίου. Της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου.
 Χαράς ευαγγέλια για αυτούς που ενόψει εκλογών θα ζωστούν πάλι τα άσφαιρα φυσεκλίκια, για το ραντεβού στα "ζωναράδικα" της υποκρισίας. Μαζί τους διάφοροι παράγοντες, βουλευτάδες, ξενοδόχοι (από αυτούς πίνουν το αίμα των παιδιών με τις μαθητείες), και οι κολαούζοι αυτού του συρφετού.
Πάλι πέσαν από τα σύννεφα οι κύριοι κύριοι. Εμ βέβαια. Μια κυβέρνηση που η δικαιοσύνη είναι καθημερινό της μέλημα... πως είναι δυνατόν να είναι τόσο άδικη με μας. Μια κυβέρνηση που έχει δώσει "ανάπτυξη παντού-ανάπτυξη για όλους", πως είναι δυνατό να αφήνει έξω το Λασίθι...

Ας θυμηθούμε κάτι.
Στις 4 Ιούνη του 2013, οι τρεις παραιτηθέντες από τον Δήμο Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, έκαναν ένα απολογισμό δράσης. Στον επίλογό τους υπογράμμιζαν κάτι που δεν ήταν προφητικό αλλά λογική συνέπεια της συγκάλυψης της κυβερνητικής πολιτικής από τους αιρετούς της τοπικής διοίκησης.
Συγκεκριμένα:

Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Με αυτή τη στάση, αφενός βάζουμε τον κόσμο  προ των ευθυνών του κάνοντάς τον να σκεφτεί βαθύτερα για το τι αυτοδιοίκηση θέλει και αφετέρου αποδεικνύουμε ότι οι σύμβουλοι που δεν παραιτήθηκαν, έχουν αναπτύξει μια επικίνδυνη σχέση εξάρτησης με τη καρέκλα τους. Έχουν μετατραπεί σε ενεργούμενα της κυβέρνησης. Αποδείχθηκε επίσης ότι οι υποσχέσεις που δίνουν από τα μπαλκόνια, δεν είναι τίποτα άλλο από δημοσιοσχετίστικα τερτίπια. Δεν εννοούν αυτά που λένε, δεν αλλάζουν ρότα οι ίδιοι και για αυτό δεν μπορούν να είναι φορείς καμιάς αλλαγής.
Πολύ γρήγορα θα πρέπει να ξανακαλέσουν το λαό στο δρόμο για τις νέες αρνητικές εξελίξεις που θα προκύψουν στη περιοχή μας. Τότε ποιος θα τους πιστέψει; Ποιος θα τους ακολουθήσει;  Εμείς, είτε από τις θέσεις των συμβούλων είτε χωρίς αυτές, θα είμαστε πάντα με τους από  κάτω. Μέσα στο λαό. Και από τις αστείρευτες δυνάμεις του λαού μας θα βγουν οι νέες ηγεσίες που θα τον οδηγήσουν στις μικρές και στις μεγάλες νίκες του μέλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου