Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Σιχαμερή διαφήμιση του Ευρωκοινοβουλίου... για τις ευρωεκλογές.


Καλά κανένας δεν την έχει δει την κωλοδιαφήμιση όλα τα κανάλια την παίζουν πρωί βράδυ.
.

Παρακαλώ προσέξτε τη διαφήμιση για τη συμμετοχή μας στις ευρωεκλογές.
Από το ευρωκοινοβούλιο προπαγανδίζουν ότι ΟΛΕΣ οι απόψεις χωράνε στον ευρωπαϊκό χώρο.
Ακίνδυνο θα πούνε κάποιοι ανυποψίαστοι για το βαθιά αντιδραστικό ρόλο της Ε.Ε.
 Σε αυτό το ιμπεριαλιστικό κατασκεύασμα, σε αυτή η λυκοφωλιά  εκμεταλλευτών, θέλουν να μας πείσουν για το φιλελεύθερο προσωπείο τους. Διαφημίζουν έτσι το δικαίωμα του κάθε πολίτη, να δράσει να αντιδράσει και να επηρεάσει. Αυτό το πολίτη που τον έχουν συντρίψει με "μνημόνια" και "αναδιαρθρώσεις", αυτό το πολίτη που τον έχουν γραμμένο μαζί με την άποψή του στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, ξαφνικά (και κάθε 5 χρόνια) τον φέρνουν στο προσκήνιο. Τον μεταμορφώνουν σε ένα παντοδύναμο λύτη όλων των προβλημάτων. Για να ρίξουν δίχτυα όμως ακόμα και στα πιο άθλια, κακομοίρικα και ζωώδη ένστικτά του, του καλλιεργούν την πεποίθηση ότι σε αυτό το φιλόξενο Ευρωπαϊκό πολιτικό περιβάλλον, οι απόψεις για το μίσος, το ρατσισμό και την ξενοφοβία είναι αποδεκτές και πρέπει να ακούγονται...
Έτσι το βίντεο στο 0.52 προτρέπει ανοιχτά με το  ΜΙΣΗΣΕ, έναν νεαρό να πάρει ένα όπλο και να καθαρίσει, αφού έχει δικαίωμα στο μίσος... Τραγικά ειρωνικό είναι όταν στο 0.25 βλέπουμε δύο μετανάστες να πέφτουν στη θάλασσα, την ώρα που ο εκφωνητής λέει ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ. Δεν είναι τυχαίο το ΤΕΛΕΙΩΝΕ 0.06 (με το γκρέμισμα του τοίχους, τέλειωνε... από τι άραγε), το ΚΟΙΤΑ ΠΙΣΩ  1.01(όπου πίσω είναι μια κλειστή βιομηχανική μονάδα), το ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ  0.57(όπου δείχνει έναν αντιστασιακό του β΄Παγκόσμιου ο οποίος πρέπει να συγχωρήσει ποιους άραγε).
Όλες αυτές οι εικόνες είναι αναμεμιγμένες με τη γέννηση ενός παιδιού, ή ένα διαφυλετικό γάμο για να γίνουν πιο εύπεπτες και περισσότερο αποδεκτές. Το γεγονός αυτό όμως τις κάνει ακόμα πιο επικίνδυνες γιατί σου λένε έμμεσα, ότι η αποδοχή δεν μπορεί να σταματά μόνο όπου συμφωνείς. Πρέπει να τα περιλαμβάνει όλα.... Το ρατσισμό, το πόλεμο, τη κρατική καταστολή, τον παιδόφιλο, τον απατεώνα...κλπ Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου