Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Και οι μικρομεσαίοι στους δρόμους...



ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ
Κοινός αγώνας με την εργατική τάξη

Αγωνιστικό κάλεσμα συντονισμένης πάλης, στήριξης και συμμετοχής στην πανελλαδική απεργία έχει απευθύνει η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ).

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΣΕΒΕ αναφέρει ότι οι αυτοαπασχολούμενοι και μικροί ΕΒΕ «μαζί με την εργατική τάξη και το ΠΑΜΕ, τη μικρομεσαία αγροτιά και την ΠΑΣΥ, τη νεολαία και το ΜΑΣ, το γυναικείο κίνημα και την ΟΓΕ περνάμε στην αντεπίθεση! Εχουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε την καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων, που εξαπολύουν τα μονοπώλια και οι υπηρέτες τους, η ΕΕ και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου. Οι γενικευμένες μειώσεις μισθών και επιδομάτων των εργαζομένων και η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, μέσω της επέκτασης των ατομικών και επιχειρησιακών συμβάσεων, θα έχουν ως αποτέλεσμα τη δραματική μείωση του εργατικού και λαϊκού εισοδήματος».

«Οι μικρέμποροι και αυτοαπασχολούμενοι - συνεχίζει η ανακοίνωση - θα συνεχίζουν να βλέπουν τα χρέη τους να αυξάνονται, τα μαγαζιά τους να κλείνουν, το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς τους να χειροτερεύει. Ηδη οι αποφάσεις για κατασχέσεις στα δικαστήρια παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί όλους τους Συναδέλφους και τα Σωματεία να αντιδράσουν οργανωμένα. Διεκδικούμε το δικαίωμά μας στη δουλειά, ένα εισόδημα που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας. Καμιά αναμονή! Οργανώνουμε την πάλη μας, κόντρα στους εκβιασμούς της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της τρόικας».

Η ΠΑΣΕΒΕ σημειώνει επίσης ότι η επιμήκυνση αποπληρωμής του χρέους φέρνει νέα μέτρα σε βάρος των εργαζομένων και των μικρών ΕΒΕ τα οποία τσακίζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων και μικρών αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ και τονίζει: «Ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος της ρήξης, της ανατροπής της πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ και των μονοπωλίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου