Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Η Κυβέρνηση της επιτήρησης δεν είναι ανίκητη.

Τόση χαρά είχα να πάρω από τη νίκη των ναυτεργατών στον Πειραιά...
http://visinokipos.blogspot.com/2010/06/blog-post_30.html


"Αγαπάω τους αγώνες όλων των ανθρώπων- Ελλήνων και μεταναστών. Δεν υπάρχει λόγος να αναλύσω το γιατί. Μου αρκεί που στο τέλος χαμογελάνε."
(Πιτσιρίκος)

11 σχόλια:

  1. oi γιατροι που τους εξετασαν λενε οτι η κλινικη τους κατασταση δεν δηχνει απεργους πεινας...ουτε οι ηλεκτρολητες εχουν πεσει ουτε καν ταχυπαλμιες διεγνωσαν...αυτο φανηκε και στην εορταστικη τους εξοδο...εσεις μετα απο 50 μερες πεινας θα ειχατε τη δυναμη και το κουραγιο για πανυγηρισμους?...μας δουλευουν κανονικα οι Αμπτουλ και γελανε πησω μας την ιδια ωρα που αυτοκτονουνε συμπολητες μας απο πραγματικη ανεχεια και απογοητευση ..αυτοι ομως δεν εχουν με το μερος τους ,αλυλεγγυους,...ολλα αυτα θα φερουν συγκρουση και γιαυτο θα εισται ηθικα υπολογοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε συμφωνώ μαζί σου για τη δραματική κατάσταση που βρίσκονται οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι συμπολίτες μας (οι αστοί μια χαρά την περνούν) .
    Σ ότι αφορά αυτό που προσπάθησαν να περάσουν ύπουλα τα διάφορα παπαγαλάκια σε ΜΜΕ όπως π.χ. στο κανάλι του συμπολίτη μας Αλαφούζου για ψεύτικη απεργία θα ήθελα να σε παρακαλώ να ακούσεις μια ΕΠΏΝΥΜΗ ιατρό στο παρακάτω βιντεάκι..
    προσθέτοντας μόνο ότι οι απεργοί πίνας λάμβαναν τσάι ,νερό , ζάχαρη .

    http://www.youtube.com/watch?v=nwKBv7tBgms&feature=channel_video_title

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ξερω αν εχεδις δικιο εσυ η ο καθηγητης παθολογιας που τους εξετασε..αλλα και περα απο ιατρικες γνωματευσεις,εσενα σου φανηκαν ανθρωποι που εχουν να φανε 50 μερες??...Τελος παντων αυτο δεν ειβναι το σοβαροτερο αυτου του θεατρου του παραλογου.Ειναι παρανομοι ,δεν δηκαιουντο αδεια παραμονης και εκβιασαν μια κυβερνηση τους νομους και εναν ολοκληρο λαο..απο τις δυμοσκοπησεις η συντριπτικη πλειοψηφια δεν ηθελε να τους δοθει αδεια .Το θεμα των λαθρομεταναστων..οχι των νομημων μεταναστων...εχει περασει τα ορια αντοχης της Ελληνικης κοινωνιας.Ας το καταλεβεται καποτε και σεις που μαχεστε ,λετε,για τα θελω αυτου του πολυβασανησμενου λαου αλλα στην ουσια δεν λογαριαζετε αυτο που πραγματικα θελει...Την ωρα που χαιδευετε με υποκρισια μια παρανομη και επικυνδηνη κατασταση στην Αλβανια κρατητε αυτες τις μερες Ελληνας ψαρας γιατι κατα λαθος περασε τα συνορα Κερκυρας Αλβανιας..Την ωρα που εσεις και μονο εσεις αποδεχεστε ως ισους αυτους τους εισβολεις αυτοι εκδηδουν σχολικο βιβλιο γεωγραφιας με τα συνορα τους να φτανουν εως την Αρτα.Οσο για τον μουσουλμανικο οχετο κατοχης θα δηξει συντομα το αληθινο του προσωπο και τοτε θα καταλαβετε με τι εχουμε να κανουμε.Ολλα αυτα θα τα βρουμε μπροστα μας και πολυ συντομα και τοτε σας ξαναλεω θα ειστε και σεις υπολογοι στο λαο..τον πραγματικο λαο..την πλειοψηφια του που τοσο σνομπερετε σαν ανωτερη ξεχωριστη μειοψηφια που νομηζει οτι εχει την αποκλειστικοτητα της αληθειας και του φιλανθρωπισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ποιος είσαι εσύ βρε σαχλαμάρι που μπορείς να ερμηνεύεις τον πραγματικό λαό. Επειδή εσύ κι παρέα σου βλέπεται τηλεάστυ και έχετε πάθει εξάρτηση από τον μπουμπούκο νομίζεις ότι όλος ο κόσμος είναι σαν τα μούτρα σας. Και ποιος είναι ο λαός σου ρε. Οι ξένοι εργάτες δεν είναι λαός. Ρε τράβα στο Ψυχικό και στο Παπάγο να τα λες με τους απόστρατους. Ξεφτιλισμένε που θα μας πεις ότι οι μλκίες σου είναι η αυθεντική έκφραση του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τηλεαστυ δεν πιανω..τον μπαμπουκο δεν τον γουσταρω..οσο για Παπαγου και ψυχικο,απο κει ειναι τα παιδια της αριστερας..οι επαναστατες του γλυκου νερου που καινε αθωους χωρις να συλαμβανωντε..Ξερεις ποιος ειναι ο λαος μου εμενα ΡΕ..ειναι οι Ελληνες που χανουν τις δουλειες τους,οι Ελληνες που δεν τα βγαζουν περα,τα γεροντακια που κλειδονωντε απο φοβο στα σπιτια τους,τα Ελληνοπουλα που ξενητευωντε γιατι νοιωθουν ξενοι σε αντηθεση με τα αλοδαπα που ειναι σαν στο σπιτι τους,οι εκατονταδες οικογενειες που εχουν χτυπηθει θανασημα απο την εγκληματικοτητα,οι Ελληνες που πηστευουν σαυτη την πατριδα και σαυτο το Εθνος.Αυτος ειναι ο λαος μου και οχι ο αλοδαπος στρατος κατοχης και οι ανθελληνες προστατες σαν τα μουτρα σου...καταλαβες ΡΕ...αν δεν καταλαβες ,θα καταλαβεις σιγουρα...ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 'Ακουσε λοιπόν σαχλαμάρι.
    Ο δικός μας λαός είναι ο άνεργος έλληνας και ξένος που παγώνει άπραγος στις πιάτσες. Είναι ο εργάτης χωρίς χρώμα και θρησκεία που του πίνουν το αίμα ντόπια και ξένα λαμόγια. Είναι ο ιδιοκτήτης του μικρομάγαζου που φόροι και τράπεζες τον οδηγούν στα λουκέτα. Είναι ο συνταξιούχος που δεν έχει ούτε για τα φάρμακα. Είναι ο νεος άνθρωπος που δεν βλέπει άλλο μέλλον παρα γκαρσόνι ή καθαρίστρια στα ξενοδοχεία σας με μισούς μισθούς και μισά δικαιώματα. Τα σκατοαφεντικά σας είναι που εκμεταλλεύονται τη μαύρη εργασία και μετά βάζουνε κάποιους μλκς σαν τα μούτρα σου, για να πίσουν τους εργάτες ότι για τα χάλια τους, φταίει ο στρατός ξένων κατακτητών. Βλάκα . Ήρθανε να μας κατακτήσουν ανόητε, φοβικέ. Ρατσιστή. Ξύπνα γιατί θα σε ξυπνήσουμε εμείς. Φασιστάκι. Σκάσε μύτη ρε... Αφού νομίζεις ότι εκφράζεις το λαό τι φοβάσαι; Βγες να τα πεις δημόσια. Τους κομμουνιστές δε τους συμπαθώ αλλά τουλάχιστον τους βλέπω στο δρόμο γιατί δεν ντρέποντε για αυτά που λένε.
    Εσύ πότε θα κάνεις δημόσια πρώτη;
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ-ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ που εχεις απαυτα που εχουν οι αντρες,γιατι εισαι ανωνυμος??..σαχλαμαρα..αριστεροφασιστα..ψαξε να με βρεις και οταν με δεις ελα να τα πουμε αφου το πας ετσι..αρχησαμε να πανικοβαλομαστε ανθελληνικα αριστεροφασιστακια.σου λεω εξαρχης οτι με μενα δε σε περνει..ελα να με ξυπνησεις ΡΕ αφου εισαι τοσο αντρακι...μας ψαχνετε κιολας..τι λες ρε φιλε..της Stazi εισαι ρε..φακελωματα ρε ψευτοδημοκρατη της πλακας?..αυτη ειναι ρε η δημοκρατικοτητα σου..να μην δεχεσαι την αντηθετη γνωμη?..η δεν αφουκραζεσαι την κοινωνια τι λεει?..σου λεω λοιπον αληθινο φασηστομουτρο οτι οπου εχουν πλθθυσμιακα υπεροχη τα αλοδαπα ..οπως πολλες περιοχες της Αθηνας..τα συμφερωντα τους συγκρουωντε καθημερηνα με το μεροκαματο του Ελληνα..αυτος ο εργαζωμενος σας εχει γραμενους κανονικα εκει που εσει δεν εχεις...πως του βαζεις ολους λοιπον σενα καλαθι...οσο για το λαο σου,περα απο την αριστερη μειοψηφια ,να εισαι σηγουρος δεν εκπροσωπειτε κανεναν αλλο..ο δικος μου λαος ειναι ολοι οι υποληποι ..συνηθησατε οι αριστερομαλακιες σας να εχουν περαση τα τελευταια χρονια και κανεις να μην μηλαει..μεχρι εδω ητανε..ξυπναει ο κοσμος και δεν σας εχει αναγκη..ουτε εσας ουτε τους ψευτηκους δηθεν λαικους αγωνες σας..για προσωπηκους λογους ειμαι ανωνημος και οχι γιατι φοβαμαι...εκει που το ανεβασες λοιπον το επιπεδο, σε προτρεπω να με βρεις,..ελα και θα δουμε ποιος θα χασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. υ.γ. φασιστας δεν ειμαι..πατριωτης ειμαι οσο και να σε καιει αυτο...φιλε Βασιλη..βγαλε ανακοινωση οτι δεχωμαστε σχολια μονο αν συμφωνουν με τα δικα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παίδες δεν θέλησα να μπω σε μια διαμάχη μεταξύ σας για να μην με νομίσετε για λογοκριτή. Σας παρακαλώ όμως να αφήσετε τα "λεβέντικα" για να κρατηθεί κι ένα επίπεδο πολιτικού προβληματισμού σε αυτό το μπλοκ, αλλά και για να μπορούμε να μιλάμε σαν άνθρωποι "ήρεμα κι απλά" σεβόμενοι τη διαφορά αντιλήψεων.
    Αγαπητέ α/α (απ ότι φαντάζομαι)... δεν είναι αυτός τρόπος προσέγγισης και αντιμετώπισης αντιλήψεων, που το δέχεσαι ή όχι, έχουν διαχυθεί σε χώρους εκτός χρυσής αυγής ή ΛΑΟΣ.
    Με το να γκρεμίζουμε τις γέφυρες επικοινωνίας με ανθρώπους από λαϊκά στρώματα που τους έχει μπερδέψει το ρατσιστικό δηλητήριο, είναι σαν να τους χαρίζουμε στο αυγό του φιδιού. Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τους τσιμεντάρουμε απέναντί μας.
    Τέλος πάντων. Παρακαλώ και τους δύο να σεβαστείτε την επιθυμία μου και να αφήσετε τους τσαμπουκάδες για το δρόμο. Εξάλλου στο πεζοδρόμιο θα αντιταχθούμε στο φασισμό του κράτους και του παρακράτους, κι όχι μέσα από τα πληκτρολόγια.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπραβο ρε βασιλη..ειληκρηνα σου βγαζω το καπελο παρολο που οι ιδεες μας δεν συμπηπτουν..αλλα ρε φιλε εγω ειμαι υπαληλος,εργατης του ιδιωτικου τομεα μαλιστα..και δεν θα αφησω κανενα ναμου πουλαει λαικισμους και τσαμπουκαδες χωρις απαντηση..της πιατσας και του λημανιου ειμαι ,και οχι με τα αφεντηκα που λεει ο ψευτομαγκας ψευτοανθρωπιστης..εγω δεν πουλησα τσαμπουκα αλλα δεν δεχωμε και τσαμπουκαδες..και κλεινω με ενα συμβαν απαυτα που με εξοργηζουν και γιαυτο τρελενωμαι...στην Καβαλα δυο Ελληνες ανεργοι..ο αντρας 60 ετων καναν απεργια πεινας σε αντισκηνο εξω απο το δημαρχειο..σε αντηθεση λοιπον με τους αλοδαπους τους συλαμβανε,του πηγαν μεσα και τους πηραν και αποτυπωματα...γιατι αυτη η αντιμετωπηση σε αντηθεση με τους λαθραιους της Υπατιας..μπορει καποιος να απαντηση???,...οσο γιαυτα που λεω Βασιλη,ειναι αυτα που λεει ο κοσμος καθημερηνα,τιποτα παραπανω,φασιστας δεν ειμαι ,ουτε ανηκω καπου,αλλα αυτη η κατασταση ειναι πλεον εκτος ελεγχου,και μην κοιταμε μονο τα στενα ορια της πολης μας αλλα τι συμβαινει πανελλαδηκα...δεν παει αλλο,πως να το κανουμε..οσο για τον φιλο που νομηζει οτι ειναι τσαμπουκας ας ψαξει να με βρει,κανενα προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή