Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Κράτος-παρακράτος πολεμούν τον εχθρό λαό. Είναι καιρός κι ο λαός να οργανωθεί αφού βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με ένα εχθρικό κράτος-παρακράτος.











Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ...

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Χατζηδάκη.
    Εξαιρετικά διδακτικό, επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε. Ο πόλεμος συνεχίζεται. Οι αντίπαλοι ίδιοι. Ο εχθρός Λαός από τη μια, ο ταξικός αντίπαλος από την άλλη. Η ιθαγενής και διεθνής ολιγαρχία. Μόνο που τώρα έχουν δυσκολέψει τα πράγματα, γιατί τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, έχουν αποφλοιώσει εντελώς τον εγκέφαλο του δύσμοιρου νεοέλληνα.
    Η αναγκαιότητα της Λαϊκής Συμμαχίας για την ανατροπή της αστικής τάξης και την άνοδο στην εξουσία των Λαϊκών δυνάμεων για την Λαϊκή Οικονομία είναι αναγκαία, ώριμη και η μοναδική διέξοδος. Ο Λαός πρέπει να εμπιστευτεί το ΚΚΕ. Του το οφείλει, γιατί δεν του έκρυψε ποτέ την αλήθεια κι ας το λοιρωρούσαν τότε για τις θέσεις του για την ΕΟΚ, την οποία ακόμα και σήμερα οι δυνάμεις του ρεφορμισμού εξακολουθούν να επιχειρούν το 'φτιασίδωμά' της.
    Ρωμύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις πάντως, ρε μπαγάσα. ένα μεγάλο ταλέντο, να συνδυάζεις το κείμενο με το οπτικό και ηχητικό ντοκουμέντο.Που την είχες κρυμμένη τη χελώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή