Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Το πάθος για τη λευτεριά, είναι δυνατότερο απ' τα ναρκωτικά


Δώστε μαστούρα στον λαό, μπας και γλυτώσετε απο την οργή του ...
Δεν μας φτάνει που μας ποτίζουν καθημερινά τον εγκέφαλο - μέσω των αστικών μέσων ενημέρωσης - με τόνους απύθμενης ηλιθιότητας και σωρεία αντεπιστημονικών και χαλκευμένων δεδομένων ... αλλά δρομολογούν την σταδιακή αποποινικοποίηση της μαστούρας και του σώματος (εαν δεχτούμε πως το πρώτο αποτελεί την μαστούρα του πνεύματος).
Όπως διαβάζουμε στην Ελευθεροτυπία και σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, προωθείται νομοσχέδιο το οποίο θα προβλέπει την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών ενώ η προμήθεια, η κατοχή και η καλλιέργεια ναρκωτικών για προσωπική χρήση θα μετατραπεί σε πταίσμα. Επίσης στο ίδιο νομοσχέδιο προβλέπεται η διαβάθμιση των ποινών για τους διακινητές.
Με λίγα λόγια, ελευθερώνεται το πεδίο για χιλιάδες νέους και εργαζόμενους, αντί να αντιστέκονται, να οργανώνονται και να αγωνίζονται για το μέλλον τους, να μαστουρώνουν όσο θέλουν,όποτε θέλουν και μάλιστα να τα καλλιεργούν στα μπαλκόνια και στις αυλές τους. Μάλλον η εξουσία ευελπιστεί πως με αυτόν τον τρόπο οι νέοι και οι εργαζόμενοι, θα αναπληρώσουν τα όνειρά που τους κλέβει το εκμεταλλευτικό μας σύστημα, με οράματα για ιπτάμενους ροζ ελέφαντες ...
Για το τι έχουν στο νου τους οι αστοί και οι εξουσιαστές μας, ως προς την εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας, αρκεί να δει κάποιος μια απο τις χιλιάδες χολλυγουντιανές νεανικές ταινίες αποβλάκωσης, όπως το American Pie, στο οποίο οι νέοι φοιτητές ανήκουν σε αδελφότητες όπου μαστουρώνουν όλη μέρα και το μόνο που τους απασχολεί είναι τα σιλικονάτα βυζιά της διπλανής φοιτήτριας.

Εμείς σε αυτό απαντάμε

ΟΧΙ
σε όλα τα ναρκωτικά.
στο διαχωρισμό «σκληρών» και «μαλακών».
στην αποποινικοποίηση του χασίς.
στα προγράμματα υποκατάστασης που συντηρούν και δε θεραπεύουν.
στην ιδιωτικοποίηση της απεξάρτησης.

ΖΗΤΑΜΕ
Πολιτική «μείωσης της ζήτησης» και «μείωσης της διαθεσιμότητας» και όχι «πολιτική μείωσης της βλάβης».
Αύξηση των κονδυλίων για κοινωνική πολιτική και εφαρμογή πανελλαδικού αντιναρκωτικού σχεδίου δράσης, που να βασίζεται στο τρίπτυχο πρόληψη - θεραπεία - επανένταξη.
Ανάπτυξη των προγραμμάτων πρόληψης και θεραπευτικών προγραμμάτων στο επίπεδο των αναγκών της χώρας.
Περισσότερες προσλήψεις προσωπικού στις ήδη υπάρχουσες μονάδες απεξάρτησης.
Οικονομικά, επιστημονικά κίνητρα στους εργαζόμενους στην απεξάρτηση.
Πολιτική για την κοινωνική επανένταξη με ιδιαίτερη μέριμνα και μέτρα για εργασιακή προοπτική.
Η ευθύνη της πολιτικής να βρίσκεται αποκλειστικά στο κράτος που πρέπει να έχει και την ευθύνη επιχορήγησης και στήριξης των προγραμμάτων

Κόκκινη προπαγάνδα εκτοξεύθηκε από REDFLY

11 σχόλια:

  1. Όσο και να φωνάζεις το αφτί των εξουσιαστών δεν θα ακούσει, αφού ήδη τα αφτιά των υπηκόων τους από νωρίς εκώφευσαν, ναρκωμένοι από την θρησκευτική αλλοτρίωση.
    Οι πρώτοι σαδιστές και οι δεύτεροι μαζόχες του κερατά!
    Ψάξε όμως… όλο και κάποιος θα τους ξέφυγε από το μαντρί!
    …κι εγώ προς αναζήτηση μαύρων προβάτων είμαι εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ μαζί σου, Άθεε. Εγώ δεν πρόκειται να γίνω δεκτός στον Παράδεισο, τι σκατά να κάνεις εκεί με τόσους γραβατάκηδες, Εφραίμ και σία. Η Κόλαση έγινε για πάρτη μου. Αλλά και τα δύο είναι δημιουργήματα των παπάδων, της μεγαλύτερης βιομηχανίας πλύσης εγκεφάλου, από τότε που ο άνθρωπος δημιούργησε το Θεό, γιατί δεν μπορούσε να εξηγήσει τα φυσικά φαινόμενα, με το τότε μυαλό του.
    Βάρδα λοιπόν, μην ξυπνήσει από τη θρησκευτική μαστούρα ο λαός, γιατί τότε θα τους πάρει ο διάολος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξυπνηστε εσεις απο την Μαρξιστικη,υλιστικη σας μαστουρα και μετα κρινετε και τους υπολοιπους...ενα μαυρο προβατο..αναζητησε με..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ; ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΤΕΛΟΣ ΑΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΛΑΝΑΣΕ ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑΝ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγνωμη ρε Θωδορε,αλλα τον υλισμο εγω τον βλεπω σαντην απολυτη ισοπεδωση..κατι σαν βαθυ υπνο πχ..παντως μη λες οτι δεν εισαι αθεος..θα σε διαγραψουν τα συντροφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟΣ ΥΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΡΕΥΜΑ,
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΥΛΗ ΕΞΕΛΛΙΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ Ή ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ, ΣΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ, ΑΜΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΑΛΛΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΑΝΕ ΙΝΔΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ,ΝΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ 1-3ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.
    Και ρωτω...
    ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑΣ,ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ CAMEL,MALBORO,PRINCE ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΝΝΑΒΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ???

    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΧΟΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΜΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΠΝΣΩ 5 ΠΑΚΕΤΑ (100) ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΝ ΘΕΛΩ Η ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΒΟΤΚΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΛΙΑΡΔΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝΕ ΑΝ ΠΙΑΣΤΩ ΝΑ ΕΧΩ 1 ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΝΝΑΒΗΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΜΥΓΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ?
    Π.Χ ΠΙΑΝΕΤΕ ΕΝΑΣ 25 ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ 2 ΤΣΙΓΑΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ... Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙ ΓΝΩΣΤΗ.
    ΜΕΣΑ,ΑΝΑΚΡΙΣΟΥΛΑ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΧΑΣΤΟΥΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ,ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΠΙΤΙ,ΑΝΑΣΤΩΣΗ ΓΟΝΕΙΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΣΟΥ,ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΚΑΝΝΑΗ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ CAMEL .....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ....

    Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΕ!

    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ....

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΙΕΤΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΟ ΧΑΣΙΣ.ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?
    ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ?

    ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ,ΕΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ,ΤΖΙΒΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Ο ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ KANNABHS!!!

    ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΡΙΖΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΚΕΤΑΚΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ? ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΕΣ 1-2 ΤΣΙΓΑΡΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

    ΟΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ=ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ!

    Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΟ,ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΠΙΟ ΥΣΧΥΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΓΟΡΕΥΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ?
    ΤΙΠΟΤΑ... ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ,ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ.

    Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΕ!
    ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ζήτημα δεν είναι απλό και η αστική προπαγάνδα έχει χρόνια κοιτάξει να αποπροσανατολίσει μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού από την πραγματική ουσία του προβλήματος. Έχει δε βρει συνοδοιπόρους κομάτια ακόμα και της αντισυστημικής αριστεράς, αναρχικούς, οικολογούντες της "φυσικής" ζωής και διάφορους άλλους ελευθεριακούς.
    Ακούς τα ίδια επιχειρήματα στα φεστιβάλ αντιαπαγόρευσης, στα αστικά ΜΜΕ άλλωτε με "επιστημονικές" κι άλλωτε χαζοχαρούμενες προσεγγίσεις,στα πολιτικά κόμματα και τις νεολαίες τους (από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τον Μάνο και τον Ανδριανόπουλο) και φυσικά από τον Γιωργάκη με την από χρόνια διατυπωμένη άποψή του για οικιακές γλάστρες... Όλοι αυτοί που νοιάζονται για το καλό μας, αν τους πετάξεις το συνδικαλιάρικο επιχείρημα αν στα πλαίσια της αντιαπαγορευτικής λογικής πρέπει να αφήσουμε ελεύθερη την οπλοκατοχή (αφού έτσι θα έπεφτε η τιμή των όπλων και το παράνομο κύκλωμα εμπορίας)... τους έχεις αφήσει κόκκαλο. Στους δε ελευθεριάζοντες οικολόγους αν τους πεις να συνδιάσουν την αντιαπαγορευτική λογική τους με την άρση της απαγόρευσης κυνηγιού... τότε μοιάζει σα να τους κλέβεις όλα τα επιχειρήματα.
    Η αλήθεια είναι όμως πως ο διαχωρισμός μαλακών-σκληρών έχει αρκετά επιχειρήματα που άπτονται της λογικής. Όμως αν μείνεις σε αυτή τη συζήτηση έχασες την πολιτική ουσία. Και η πολιτική ουσία είναι ότι η εξάρτηση και ο παθητικός τρόπος ζωής, που εισάγει η χρήση χασίς είναι στην ουσία δώρο στη μακροημέρευση της άρχουσας τάξης. Κι εδώ υπάρχει βέβαια ο αντίλογος ότι αρκετά παιδιά που κάνουν λιγότερο ή περισσότερο χρήση χασίς, έχουν παρουσία και στο κίνημα. Μόνο που έχει πολλές φορές ιστορικά επιβεβαιωθεί (και κυρίως από τα κινήματα της δεκαετίας του 60 σε Ευρώπη και Αμερική) πως αν αυτά τα παιδιά δεν τα κέρδιζε η μόνιμη ταξική-αγωνιστική στάση ζωής, τότε υπήρχε κίνδυνος να βυθιστούν στην ναρκοκουλτούρα, τη παθητική στάση ζωής και τα κοινόβια.
    Θα μπορούσα να μιλάω επί ώρες για τις εμπειρίες μου των φοιτητικών χρόνων που επιβεβαιώνουν τα όσα λέω.
    Νομίζω ότι με τον τίτλο που έβαλα στην ανάρτηση, σηματοδοτώ μια θέση που συνοψίζεται στην δυνατότητα του ανθρώπου να αντιμετωπίζει όλες τις εξαρτήσεις σωματικές, ψυχολογικές και πολιτικές γιατί του μικραίνουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επειδη σε ολες τις πολιτικες το αποτελεσμα μετράει, όπου υπάρχει αποποινικοποίηση πέφτει κατακόρυφα ο αριθμός των χρηστών, και επισης οπου η οπλοκατοχη ειναι ελευθερη οι δείκτες εγκληματικότητας τείνουν στο μηδεν, απλα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δώστε, ρε ρεμάλια, μαστούρα στο Λαό. Μόνο έτσι δεν θα πάρει χαμπάρι αυτά που έρχονται.
    ΛΑΟΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΤΕ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟΣ
    Ουστ, ΠΑΣΟΚοκοπρόσκυλα του κερατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 10.54 ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
    ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΙ ΑΜΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ 5 ΑΠΟ ΤΙΣ 51 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΓΚΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή