Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πάγια θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης (όχι μόνο σε συνθήκες κρίσης), είναι ότι όλοι οι εκλεγμένοι, πρέπει να προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους. Αυτό κάνουν οι εκλεγμένοι κομμουνιστές. Το σύνολο των αποζημιώσεων και όποια άλλα οικονομικά οφέλη από τη συμμετοχή τους σε δημόσιες θέσεις αποδίδονται στο κομμουνιστικό κόμμα. Αυτό αφορά τους πάντες: βουλευτές, δημάρχους μέχρι τον τελευταίο δημοτικό σύμβουλο.

Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Άγιο Νικόλαο, δεν είναι μέλη του Κ.Κ.Ε. Παρόλα αυτά συμφωνώντας απόλυτα με την εθελοντική και πολιτική φύση της συμμετοχής μας στα δημοτικά πράγματα, προχωρούμε σε μια απόλυτα ξεκάθαρη δημόσια δήλωση: Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χατζηδάκης Βασίλης, Δατσέρης Γιάννης, Πιταροκοίλης Κωστής, θα καταβάλλουμε το σύνολο της αποζημίωσής μας σε δομές και δράσεις που θα δημοσιοποιήσουμε μόλις μας ανακοινώσουν την «αποζημίωση» (όπως την αναφέρουν) από τη συμμετοχή μας στα Δημοτικά Συμβούλια.

Ξέρουμε ότι αυτές οι ενισχύσεις, όπου θα δοθούν δεν θα λύσουν τα προβλήματα. Αποτελεί μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης η οποία δεν πρέπει να μείνει εκεί. Η δράση του Λαού θα φέρει την πραγματική λύση των προβλημάτων. Αυτή την πάλη θέλουμε να πυροδοτήσουμε. Για αυτό θα κριθούμε.

4 σχόλια:

  1. Τι κατάντια και τούτη-θα πρέπει να ενημερόσετε τους ψηφοφόρους σας, ότι δεν πληρώσατε παράβολα που τα πλήρωσε το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι θα πει τρολάρω. Ργώ σεν έχω βγάλει πανεπιστήμια σαν ελόγου σας, Λομως τι Λαϊκ΄ξ Σεισπίρωση λέτε ότι είσαστε με απεργοσπάστες δημοτικούς σμβούλους,ούτε η Κανέλλλη είναι μέλος του ΚΚΕ, αλλά τον οβολό της τον καταθέτει κανονικά, Να μην πούμε για τονΡιζοσπάστη που εκτός από σένα οι άλλοι ακούνε τη λέξη και βγάζουν σπιριά Λαϊκή Συσπείρωση χωρίς καμιάεπαφή με το Κόμμα.Αν νομίζετε ότθ ια πάρετε τις ψήφους του Κουνενάκη είστε βαθιά νυχτωμένοι, αλλά αφού οι του ΚΚΕ σας ανέχονται ξαι δεν διαχωρλθζουν τη θέση τους ξακ΄λα τους κάνετε.Σρην άλλη Ελλάδα τι ισχύει με τους δημοτικούς που δεν είναι μέλη του ΚΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις κακή ενημέρωση.Αν είσαι πραγματικά φίλος του ΚΚΕ θα ήξερες ότι τέτοιες δημόσιες συζητήσεις που βασίζονται σε σενάρια που κάνεις.... δεν ωφελούν το κόμμα.
    Επίσης θά πρεπε να ξέρεις ότι η απόφαση να αποποιηθούμαι την αποζημίωση, πάρθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από όλους.Αυτή είναι και η πεμπτουσία της θέσης του κόμματος σε σχέση με τις αμοιβές...
    Οι εισφορές στο κόμμα, από μη μέλη του κόμματος, είναι τελείως εθελοντικές.
    Τι θα λεγες όμως αν τα χρήματα της αποζημίωσης τα δώσουμε στη Χαλυβουργική; Θα το θεωρούσες αντικομμουνιστική ενέργεια;;;
    Για αυτό μη βιάζεσαι.
    Και τέλος μην θεωρείς ότι εσύ είσαι πιο συνεπής αγωνιστής, ή πιο συνεπής αναγνώστης του Ριζοσπάστη.
    Αν ήσουν, δεν θα παρέμενες ανώνυμος αλλά θα δημοσίευες το ονομά σου.
    Ακριβώς επειδή οι κομμουνιστές δεν κυκλοφοράνε λασπολογώντας με κουκούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή