Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Πογκρόμ στους μετανάστες και απειλές στο κίνημα

Συμπλέουν στις αντιδραστικές προτάσεις τους ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ., μαζί και οι μεγαλοεπιχειρηματίες με τον δήμαρχο Αθηναίων
Ανελέητο κυνήγι ετοιμάζει η κυβέρνηση για τους μετανάστες, στοχοποιώντας ταυτόχρονα το οργανωμένο κίνημα
Eurokinissi

Σε σχόλιο σχετικά με τη συνάντηση Σαμαρά - Χρυσοχοΐδη για την εγκληματικότητα, τοΓραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει: «Η ηγεσία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δημαγωγούν για την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, για να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους και τα αντιδραστικά τους σχέδια. Αυτοί ευθύνονται για τη μετατροπή της χώρας σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών της ΕΕ, γιατί υπέγραψαν και τηρούν την απαράδεκτη συμφωνία "Δουβλίνο ΙΙ".
Εχουν σοβαρές ευθύνες για την ανεξέλεγκτη δράση κάθε μορφής εγκληματικών κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, εκμετάλλευσης Ελλήνων και μεταναστών, πορνείας, ακροδεξιών και συμμοριών που συνδέονται με το κράτος. Αυτοί αξιοποιούν το αστυνομικό προσωπικό για την ενίσχυση των μηχανισμών καταστολής και παρακολούθησης του εργατικού - λαϊκού κινήματος και όχι για την αντιμετώπιση του υποκόσμου και της εγκληματικότητας.
Αυτό που στην πραγματικότητα επιδιώκουν είναι η απαγόρευση των διαδηλώσεων, η επιβολή σιγής νεκροταφείου για να περάσουν τα μέτρα εξαθλίωσης του λαού. Τα φτωχά λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να ξεγελαστούν από κινήσεις πυγμής και φτηνού εντυπωσιασμού, γιατί στόχος τους είναι η κατάργηση των λαϊκών δικαιωμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου