Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Ο Καμμένος, ο Συριζα, η Τζούλια και η επαναδιαπραγμάτευση του χρέους.


«Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος ενώ για την Αριστερά είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.

Σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ ο αρχηγός των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είπε ότι θα ζητήσει να φύγουμε από το Μνημόνιο, τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος, καθώς όπως είπε το χρέος από τα παράνομα επιτόκια είναι πάνω από 230 δισ. και υποστήριξε ότι το σχέδιο ήταν να εξαθλιωθούν οι Έλληνες για να παραδώσουν τον ορυκτό τους πλούτο.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε.
Αναδημοσίευση από http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/p-kammenos-sygklisi-mono-me-ton-syriza                      ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Νέα ...κεραμίδα: Τζούλια: «Θα πήγαινα με τη Μέρκελ για να σωθεί η Ελλάδα»

Νέα ...κεραμίδα: Τζούλια: «Θα πήγαινα με τη Μέρκελ για να σωθεί η Ελλάδα» Ας ελπίσουμε ότι οι ψηφοφόροι θα αντιληφθούν το μέγεθος της.... πολιτικής γυναίκας
Με το νέο της κόμμα που ευελπιστεί να μπει στην βουλή «Αγανακτισμένοι και Οικολόγοι Ελλάδος» είναι ήδη στα σκαριά αποκαλύπτει η Τζούλια. Αυτό που τονίζει είναι ότι: «Θα μπω στη Βουλή για να έχουν φωνή όλοι οι νέοι και να τα αλλάξουμε μαζί όλα».
Βασικές αρχές του κόμματος: «Δεν συγχωρούμε, δεν τιμωρούμε! Να καταργηθεί το βουλευτικό άσυλο και να γίνει άμεσα λογιστικός έλεγχος.
Να πάρουμε πίσω όλα τα λεφτά που έφαγαν τα λαμόγια ακόμα και με κατασχέσεις σε ακίνητη κινητή περιουσία... Η επόμενη κίνηση θα είναι η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου μας» δηλώνει στο περιοδικό Playboy η υποφήφια πολιτικός κ. Τζ. Αλεξανδράτου.
Η Τσιτσιολίνα προσφέρθηκε να κάνει σεξ με τον Οσάμα Μπιν Λαντεν προκειμένου εκείνος να εγκαταλείψει την τρομοκρατία, η ίδια τι θυσία θα έκανε για τη χώρα της;
«Όσο επώδυνο κι αν ήταν, θα πήγαινα με τη Μέρκελ» είπε στην δήλωση φωτιά η νέα πολιτικός.
Ας ελπίσουμε ότι οι ψηφοφόροι θα αντιληφθούν το μέγεθος της πολιτικής γυναίκας, καθώς αυτή η παραχώρηση που κάνει (έρωτα με τη καγκελάριο Μέρκελ) για το καλό της Ελλάδας μοιάζει λίγο επώδυνη, αλλά είπαμε η Τζούλια τα δίνει όλα για την πατρίδα.

ΣΧΟΛΙΟ βυσσινόκηπου, γιατί ζούμε μεγάλες στιγμές για την ελληνική φαρσοκωμωδία 

Όταν ζητάει λογιστικό επανέλεγχο του χρέους ο Αλέξης κι ο Καμμένος τους παίρνετε στα σοβαρά, κι όταν σας τα λέει η Τζούλια την κράζετε... Βρε α να μου χαθείτε φαλλοκράτες, σεξιστές
.

2 σχόλια:

  1. Το μέγα ερώτημα είναι ποιος θα παίζει τον άντρα.Ή μήπως με Straps?Αιμίλιε, άνοιξες δουλειές χοντρές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως το λες, βυσσινόκηπε, ζούμε μεγάλες στιγμές. Ας πει κάποιος σ' αυτό το κορίτσι ότι βουλευτική ασυλία το λένε, το άσυλο είναι γι'... αργότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή