Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Οι αστοί πολιτικοί μας λένε τι πρέπει να κάνουμε. Ας κάνουμε ακριβώς το αντίθετο.


Είναι φορές που το εργατικό λαϊκό κίνημα μοιάζει σαστισμένο. Δεν έχει εμπειρία διαχείρισης ειδικών καταστάσεων όπως αυτή που ζούμε σήμερα. Και είναι φυσιολογικό γιατί οι εποχές του μεταίχμιου σπάνια συμβαίνουν. Δεν είναι καθημερινό φαινόμενο.
Υπάρχει όμως μια μέθοδος που μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο. Παίρνεις τη θέση του ταξικού αντιπάλου σου, που και επαρκή επιστημονική γνώση διαθέτει (ή αγοράζει) και ένστικτο αυτοσυντήρησης έχει.
Και αφού διαβάσεις τη θέση τους και την κατανοήσεις, ξέρεις αμετάκλητα και απόλυτα τι πρέπει να κάνεις εσύ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
Διαβάστε και κατανοήστε λοιπόν τη πρόταση που απευθύνει ο κ. Βενιζέλος, ως ένας από τους κεντρικούς εκφραστές των συμφερόντων της πλουτοκρατίας στη χώρα μας.

Η συνάντηση την Τετάρτη με τον Αλ.Τσίπρα στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «θα είναι πολύ ουσιαστική» τόνισε ο Ευ.Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανάλαβε την πρότασή του για δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας με τη συμμετοχή ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, επαναλαμβάνοντας ότι ο μόνος όρος που θέτει είναι η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και στην ΕΕ. Συνέστησε στο πολιτικό προσωπικό να επιδείξουν τη μέγιστη ψυχραιμία, γενναιότητα και γενναιοδωρία και να πράξουν με βάση το πατριωτικό καθήκον. 

Άρα καλοί μου "βυσσινοκηπίτες έχουμε και λέμε:
1) Καμία δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας, είτε σωτηρίας τη βαφτίσουνε είτε ειδικού σκοπού. Αυτό που θέλουν να σωθεί είναι το πολυεθνικό κεφάλαιο. 
2) Καμιά παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή ένωση. Είναι και τα δύο εργαλεία και μηχανισμοί στήριξης της ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας.

Σε αντίθεση με όσα λένε, πατριωτικό καθήκον είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού που παράγει τον πλούτο κι όχι της πλουτοκρατίας που τον απαλλοτριώνει.

Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε το ΚΚΕ που με την πολύτιμη πείρα του τα φωνάζει όλα αυτά εδώ και καιρό, πιστέψτε ότι Δασαλόπουλος (ΣΕΒ), Σαμαράς, Βενιζέλος και Τρόϊκα είναι εχθροί μας.
Και για αυτό πρέπει να κάνουμε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ζητάνε.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου