Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Η Λαϊκή Συσπείρωση σχολιάζει απαράδεκτο δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΤΑ ΝΕΑ» (4-4-2011) ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, επιβεβαιωθήκαμε στις εκτιμήσεις μας, για το ότι η κυβέρνηση του Μνημονίου, έχει βάλει πλώρη για καταργήσεις Νοσοκομείων, ιδιωτικοποιήσεις και υποβάθμιση των παροχών Υγείας σε όλη την Ελλάδα. Η προσχηματική αναμόρφωση του «Χάρτη Υγείας» στο νομό Λασιθίου, μας φέρνει σαν πρώτο στόχο για την υλοποίηση της πολιτικής τους. Χρησιμοποιώντας το διαίρει και βασίλευε που χρόνια «πουλάει» στο Νομό μας και επικαλούμενοι την πληθώρα μονάδων Υγείας, τα παπαγαλάκια του μπλοκ Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ , οδηγούν το άρμα της αντιλαϊκής πολιτικής. Μιας πολιτικής που μετατρέπει τους πολίτες σε πελάτες και τα Νοσοκομεία σε μαγαζιά. Μιας πολιτικής που είναι υπεύθυνη για καταργήσεις Δήμων, Σχολείων , των Σχολών, των Νοσοκομείων κλπ. Όταν μιλούσαν για σπάταλο κράτος δεν εννοούσαν περιορισμό στις προκλητικές δαπάνες των προμηθειών των Δημόσιων Νοσοκομείων, που με νόμους είχαν θεσμοθετήσει και που με διορισμένες διοικήσεις είχαν υπηρετήσει. Το φαγοπότι άλλωστε συνεχίζεται αφού και στο σημερινό δημοσίευμα βλέπουμε το κράτος πρόθυμο να κατασκευάσει δωρεάν και να νοικιάσει σε ασφαλιστικές εταιρείες το 20% των κλινών των νέων νοσοκομείων. Η πολιτική διασύνδεσης του κράτους με τους ιδιώτες, έχει οδηγήσει 600 δις ευρώ σε τράπεζες στην Ελβετία, την ίδια στιγμή που ο λαός πληρώνει ολοένα και περισσότερα για δαπάνες Υγείας. Χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ακόμα η Β2 φάση του νοσοκομείου μας, κάποιοι προπαγανδίζουν μέσω διαρροών στον τύπο, την οριστική κατάργηση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και του ξεπουλήματός του ως οικόπεδο για τουριστική εκμετάλλευση. Η απάντηση όλων μας πρέπει να είναι μία.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ

.

3 σχόλια:

  1. κουκουρουκου......
    αντι να πουμε κ ευχαριστω που μας ανοιγει τα ματια το εν λογο δημοσιευμα,θα τους πουμε κ παπαγαλακια???
    οχι οτι δνε ειναι σε αλλες περιπτωσεις ΟΛΕΣ οι εφημεριδες κ τα λοιπα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το απαράδεκτο δεν είναι ότι μια τέτοια πληροφορία δημοσιεύτηκε...ή εντέχνως διέρευσε.
    Το τραγικό είναι το τι γράφει το δημοσίευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παπαγαλάκια δεν είναι μόνο οι Πασοκοφυλλάδες. Πολλοί παράγοντες του νοσοκομείου υπερασπίζονται την αντιδραστική μεταρύθμιση. Όποιος ήταν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο θα χε ιδίαν άποψη. Ευτυχώς η συντριπτική πλειοψηφία υποχρέωσε και κάποιους άλλους να μην καταμετρηθούν σαν κυβερνητικοί απολογητές. Η ομοφωνία όμως επιτεύχθηκε μόνο για το πλαίσιο πάλης κι όχι για το πολιτικό σκεπτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή