Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Η βαρβαρότητα των μνημονο-φρουρών



Σε κρίσιμη κατάσταση με επισκληρίδιο αιμάτωμα στο κρανίο, μεταφέρθηκε άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών ο οποίος τραυματίστηκε κατά την πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Σύμφωνα με γιατρό του Γενικού Κρατικού Νίκαιας που μίλησε στο Newsit, ο άνδρας υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο αφού κινδυνεύει άμεσα η ζωή του. ‘Οπως εξήγησε το χτύπημα είναι τέτοιο που απειλούνται ζωτικές λειτουργίες του εγκεφάλου.
Το χειρουργείο λίγο πριν τις 19:00 τελείωσε και σύμφωνα με τον γιατρό σταμάτησε η αιμορραγία και μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου βρίσκεται διασωληνωμένος. Προς το παρόν το ευχάριστο είναι ότι σταμάτησε η αιμορραγία αλλά τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και οι γιατροί είναι επιφυλαχτικοί στις δηλώσεις τους.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν των γιατρών Παπανικολάου Παναγιώτη και Πίνη Σταμάτιου, εάν ο νεαρός άνδρας ερχόταν λίγο αργότερα στο νοσοκομείο ή δεν ήταν αστραπιαίες οι κινήσεις των γιατρών, τώρα ο νεαρός θα ήταν νεκρός ή εγκεφαλικά νεκρός.
Όπως δήλωσαν, ο 31χρονος Ι.Κ. έφθασε στο νοσοκομείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση με σοβαρά τραύματα από ξυλοδαρμό όπως είπαν οι γιατροί και είχε εξωτερικά δύο τραύματα σίγουρα και εσωτερικό αιμάτωμα, το οποίο προκλήθηκε από αμβλύ όργανο. Μάλιστα, δηλώνουν πως εάν δεν ήταν αστραπιαίες οι ενέργειες των γιατρών ο 31χρονος θα ήταν νεκρός ή εγκεφαλικά νεκρός.
Πάντως, όπως τόνισαν η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη και βρίσκεται σε φαρμακευτική καταστολή και σε μηχανικό αερισμό.
Ο 31χρονος άνδρας βρισκόταν στη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας. Όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια εκείνος χτυπήθηκε και όπως καταγγέλλουν διαδηλωτές υπήρξε από την πλευρά της αστυνομίας άγριο ξύλο.
Όπως δήλωσε στο Newsit o φοιτητής της ιατρικής Θανάσης Σαράντης που είδε τα επεισόδια “σήμερα χωρίς πραγματικά καμία αιτία υπήρξε επίθεση των ΜΑΤ στο Σύνταγμα σε μπλοκ φοιτητών και εργαζομένων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μέσα από τη ρίψη χημικών και την άσκηση φυσικής βίας από την πλευρά των ΜΑΤ να δημιουργηθεί πολύ μεγάλη σύγχυση και να σπάσει η πορεία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό διαδηλωτή ο οποίος αυτή τη στιγμή χειρουργείται, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι 30 χρονών. Αυτό έγινε προς το τέλος της πορείας, εγώ βρισκόμουν ενδιάμεσα στα φοιτητικά μπλοκ και η επίθεση έγινε στο τελευταίο μπλοκ. Εγώ είδα ωμή βία, διαδηλωτές στο δρόμο να χτυπιούνται από τα ΜΑΤ και πολλά δακρυγόνα. Προφανώς με κάτι το χτύπησαν το συγκεκριμένο παλληκάρι, τόσο σοβαρό χτύπημα δεν προκαλείται από πτώση. Τέτοιου τύπου κακώσεις γίνονται με ενεργητικό τρόπο’.

Ποιά είναι η αντίδραση της αστυνομίας

Αμέσως μετά την ενημέρωση για τη διακομιδή σοβαρά τραυματισμένου ιδιώτη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε η διενέργεια έρευνας σε βάθος για να διακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες τραυματισμού του, καθώς και το ενδεχόμενο ευθύνης Αστυνομικών.
Η έρευνα διεξάγεται υπό την εποπτεία αρμοδίου Εισαγγελικού Λειτουργού.
Στο Νοσοκομείο μετέβησαν ανώτατοι Αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής συνοδευόμενοι από Εισαγγελέα. Στην έρευνα συμμετέχει και Ιατροδικαστής της αντίστοιχης Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Αντίστοιχες έρευνες, παρουσία Εισαγγελικών Λειτουργών, ενεργούνται και σε όσα Νοσοκομεία αναφέρθηκαν τραυματισμοί ιδιωτών.
Σύμφωνα με το Γενικο Κρατικό της Νίκαιας επίσημα έχουν μεταφερθεί 11 άτομα στο νοσοκομείο. ‘Ομως όπως μας εξήγησαν πηγές του νοσοκομείου υπάρχουν κι άλλοι που έχουν πάει από μόνοι τους εκεί γιατί ένιωσαν δυσφορία από τα δακρυγόνα και γενικότερα τα χημικά. Ωστόσο, όπως προέκυψε από το ανακοινωθέν των ιατρών υπάρχει άλλο ένα άτομο το οποίο έχει μικρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο αλλά το θεωρούν εν δυνάμει σοβαρό περιστατικό.

Πηγή: Newsit.gr

12 σχόλια:

  1. τον τραυματισμο τον ειδες...το θανατο του πατερα απο τα ανθρωποειδη αποβρασματα που πριοστατευεις δεν τον ειδες???...ολοφανερος πλεον ο ανθελληνισμος σας. Ενα να ξερεις..το ποτηρι ξεχυλησε,και θα δεις τι καταληξη θαχει το πραμα. Οσο για τους φονιαδες των αστυνομηκων σε πληροφορω οτι ηταν αλοδαποι και αυτοι..οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εισουνα σηγουρος...εσυ συνεχησε στον υπνο σου να βλεπεις φασιστες,και οχι Ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον τραυματεια τον ειδες...για τον νεκρο πατερα απο τα ανθρωποειδη που υπερασπηζεσαι,δεν ακουσες τιποτα?Ξεχασα...ειναι Ελληνας...δεν σ ενδιαφερει.Το αιμα αυτου του ανθρωπου ειναι που θα σας πνηξει ανθελληνικα μιασματα..και συντομα.Αυτα που γηνωντε αυτες τις μερες δεν ειναι τιποτα μπροστα σαυτα που ερχωντε..και για να σε προλαβω,μην τολμησεις να με πεις ρατσιστη η φασιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε μα εσύ δεν παλεύεσαι... Σου είχα πει ότι η εγκληματικότητα, ο μη σεβασμός της ανθρώπινης ζωής και η κοινωνική παθογένεια είναι προϊόν της δικιάς σου κοινωνίας.
    Το έγκλημα βαρύνει αυτόν που το πράτει κι όχι τη ράτσα, το χρώμα, τη θρησκεία...κλπ του δράστη.
    Εγκληματίες του υποκόσμου υπάρχουν και Έλληνες και ξένοι.
    Πρόσεξε όμως. Το ρατσιστικό έγκλημα είναι ένα έγκλημα άλλης φύσης. Και το τελευταίο καιρό στους δρόμους της Αθήνας βγαίνουν κάτι ανθρωποειδή με τις δικές σου απόψεις και λιντσάρουν όποιον τους φαίνεται ξένος. Εχθές είχαμε μια δολοφονία ενός ανθρώπου από το Μπαγκλαντές.
    Αυτό το έγκλημα λοιπόν που έχει τη βάση του στο ρατσισμό και την ξενοφοβία είναι ένα έγκλημα πολιτικής φύσης.
    Φασίστες δεν είναι μόνο κάποιοι Έλληνες. Υπάρχουν φασίστες κι άλλων προελεύσεων. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι ο φασισμός είναι ένα εθνικό μας "ιδίωμα".
    Τον καταδικάζω σαν κοινωνικά επικίνδυνο και αντιανθρώπινο φαινόμενο.
    Επίσης δεν δικαιολογώ τη δολοφονία γενικότερα. Δεν δικαιολογώ τη δολοφονία που γίνεται στο όνομα της θρησκείας, τη δολοφονία για να πάρεις τη δόση σου, τη δολοφονία του εργάτη από το αφεντικό που βάζει το κέρδος του πάνω από τον άνθρωπο, τη δολοφονία του μπάτσου από τον εγκληματία του υποκόσμου, τη δολοφονία του διαδηλωτή από το μπάτσο κλπ.
    Το μόνο φόνο που μπορεί η δικά μου ηθική να αποδεχτεί, είναι το φόνο που διαπράττει ο δούλος για να αποκτήσει την ελευθερία του... είτε αυτός είναι ένας άνθρωπος είτε είναι ένας ολόκληρος λαός.
    Αν φίλε μου δεν συμφωνείς με αυτό το κώδικα αρχών που σου προανέφερα και θεωρείς ότι σε προσβάλλει ο "ανθελληνισμός" μου, έχεις κάθε δικαίωμα να μην ξαναπεράσεις από το "βυσσινόκηπο".
    Έχει άλλωστε αρκετά μπλοκς να επισκεφτείς, διάφορων ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ... που οι φυσικοί ή οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι ήταν συνεργάτες των Ναζί, όταν οι δικοί μου φυσικοί και ιδεολογικοί πρόγονοι ήταν στα βουνά για να ελευθερώσουν την Ελλάδα.
    Γκούγκλαρέ το λοιπόν και μη χαλάς τη ζαχαρένια σου εδώ στο "βυσσινόκηπο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε Βασιλη,τι αλλο πρεπει να γηνει δηλαδη για να ξυπνησεις..εχω πει πολλες φορες να μην ξαναπερασω απο το βυσσινοκηπο,οσο για τα ναζιστικα μπλοκς δεν μενδιαφερουν...Στο εχω ξαναπει καιμαλλον επαναλαμβανωμαι,αλλα αυτα τα εγκληματα ειναι εισαγωμενα,αγνωστα πριν την εισβολη και κατοχη που βιωνουμε,και ξενα προς τη ιδιοσυγκρασια του Ελληνα..Η ανθρωπηνη ζωη ειχε αξια σε αντηθεση μαυτο που συμβαινει τωρα..Βγαλε για λιγο το ιδεολογικο σου μανδυα,και μπες για λιγα λεπτα στη θεση αυτου του ανθρωπου.Δεν στο ευχωμαι ,τη μερα της γεννησεως του παιδιου σου να σε σφαξουν για μια βιντεοκαμερα.Ο πατερας σου πολεμησε τη κατοχη για μια ελευθερη Ελλαδα και οχι για μια χειροτερη,κατα τη γνωμη μου κατοχη.Ληστευουν,βιαζουν,σκοτωνουν ,προκαλουν,αλλα το ποτηρι ξεχυλησε...δεν παει αλλο.Το γεγονος αυτο,περα απο θλυψη και πολυ μισος πρεπει να πω,συναμα με κανει ποιο σηγουρο για τις αποψεις μου και διαψευδει εσενα.Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να σου πω..Νοιωθω θλυψη και αηδια για την κοινωνια που φτιαξαμε,οπως και η πλειοψηφια του Ελληνα νομηζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υ.γ..Οσο για τον μπαγκλαντεζανο,ξεκαθαρηστηκε η υποθεση..εμπορας ναρκωτικων που σφαχτηκε σε ξεκαθαρησμα λογαριασμων,οπως συνηθως γηνετε μαυτους..συμψυφησμους μην ψαχνεις λοιπον..δεν ειναι δικαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιχάλης Ε. Τζανόπουλος14 Μαΐου 2011 στις 4:38 μ.μ.

    Αγαπητέ Βασίλη
    -Για τους ανώνυμους - κατεχάρηδες - <>, Ελληναράδες που αντλούν όλη τους την πληροφόρηση από τα ...ευαγή... <> ιδρύματα της ΕΥΠ, των Πρετεντέρηδων,Καψήδων, Κουρήδων, Βαρδινογιάννηδων, Αλαφούζων, Μπομπολαίων, Τεγοπουλαίων και λοιπών ..ουλαίων συναφειών που δεν λεν να ανοίξουν τα μάτια τους για ..<>??
    Επέτρεψέ μου να παραθέτω το παρακάτω απόσπασμα από την ανακοίνωση του ΚΚΕ για αυτά τα γεγονότα στον σημερινό Ριζοσπάστη.
    -Όχι ότι θα τους πω κάτι καινούργιο, τα ξέρουν.. αλλά τα κάνουν..γαργάρα..?

    * Η ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας έχει παραδοθεί στο έλεος της δράσης των κυκλωμάτων και των συμμοριών των ναρκωτικών, της πορνείας, της εκμετάλλευσης μεταναστών, καθώς και της εγκληματικής δράσης της «Χρυσής Αυγής» και άλλων ακροδεξιών ομάδων και «μπράβων», που παριστάνουν τους προστάτες της «τάξης», μαχαιρώνοντας και ξυλοκοπώντας μαζικά αθώους μετανάστες στο δρόμο, εισβάλλοντας στα σπίτια και στα μαγαζιά τους με την ανοχή της αστυνομίας.
    * Οι ευθύνες της σημερινής και της προηγούμενης κυβέρνησης είναι τεράστιες. Οχι μόνο δεν έλαβαν ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της ζωής και της ασφάλειας των κατοίκων και των εργαζομένων του κέντρου, για την αντιμετώπιση της κάθε είδους εγκληματικής δράσης, αλλά με την πολιτική τους ανέχθηκαν ή και συνέβαλαν στην ανάπτυξη αυτών των κυκλωμάτων.
    * Απ' αυτή την κατάσταση επωφελούνται μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που θέλουν να γίνουν ιδιοκτησία τους ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα σε εξευτελιστική τιμή. Να μετατραπούν από περιοχές κατοικίας και μικρο-επαγγελματικής δραστηριότητας, σε ζώνες υψηλής εμπορικής και τουριστικής εκμετάλλευσης.

    Μιχάλης Τζανόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν το Ελληναρας στχευει εμενα προαωπηκα..τιμη μου και καμαρι μου.Οσο για την ανακοινωση..ποιος το ειπε??..το ΚΚΕ??..ποιος το εγραψε??..ο Ριζοσπαστης???..Μαααααλιστα..Τοσα χρονια κανει γαργαρα τους φονους τις ληστειες,τους βιασμους...τοσαα χρονια ειναι προκλητικα αδιαφορη ολλη η αριστερα ,και σχεδον εχθρηκα απεναντι στο αισθημα ανασφαλειας του Ελληνα πολιτη..τωρα ξυπνησαν??..Ξερεται γιατι??..γιατι αυτοι καταλαβαν αυτο που εσεις μαλον δεν θα καταλαβετε ποτε..οτι αυτη η αντιδραση δεν προερχεται απο χρυσαυγητες..αλλο αν το εκμεταλευωντε..ουτε απο φασιστες ακροδεξιους,αλλα απο απλους πολιτες,γερους νεους οικογενειαρχες,πλουσιους φτωχους που δεν ανεχωντε αλλο αυτο που οι ιδιοι λενε..οτι νοιωθουν ξενοι στην ιδια τους την πατριδα...Τωρα ομως ειναι αργα..κανεις δε θα πηστεψει πλεον την ωψημη ευαισθητοποιηση του ριζοσπαστη..οσο για Τεγοπουλους,μπομπολαιους,Βαρδινογιανηδες,Πρετεντερηδες κλπ καρκηνωματα,για προσεξε με τι μανια προσπαθουσαν τα βοθροκαναλα τους να βρουν απεγνωσμενα αντιβαρο στη δολοφονια του ατυχου πατερα..ισοσκελησαν το σφαξημο με τις γρατζουνιες..ΓΙΑΤΙ???..Λες για συμφερωντα στο κεντρο..ισως ναχεις δικιο..αλλα και στην Πατρα?..και στην ηγουμενιτσα?..και σχεδον παντου σε ολη τη χωρα?..δεν ειναι μονο το κεντρο..εκει ειναι η κορφη του παγωβουνου.Για ενα πραγμα να ειστε σηγουροι...αυτη η συγκρουση δεν θαχει τελειωμο,και μεγαλο μερος της ευθηνης εχει και η αριστερα.Αυτο το μπαχαλο και η αναρχια ,αυτη η ανασφαλεια που πλητει και τους ντοπιους και τους νομημους μεταναστες θα τελειωσει ειτε το θελει η αριστερα ειτε οχι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το έχω ξαναγράψει, όταν διαβάζετε σοβαρά κείμενα, μην πίνετε. Ο συγκεκριμένος ανώνυμος, μπορεί να μην είναι φασίστας, όμως οι απόψεις τις οποίες εκθέτει είναι φασιστικές. Είναι φανερό, ότι το παλληκιάρι περιγράφει τον καπιταλιστικό κόσμο, πιθανόν από ιδεολογική σύγχιση, η οποία είναι διάχυτη στην ελληνική κοινωνία. Ξέρω πολλούς που έχουν πέντε 'λαθρομετανάστες που του μαζεύουν τις ελιές το πρωί και το βράδυ, στο καφενείο, κάνει τον πατριώτη. Από έλλειψη ενημέρωσης, αλλά και αντικομμουνιστική διάθεση δεν μπορείνα καταλάβει το τι γίνεται στο κέντρο της Αθήνας. Έλληνες νοικιάζουν τα διαμερίσματά τους σε φουαράδες λαθρομετανάστες με το κεφάλι, 10-15 ευρώ τη βραδιά, χωρίς να τους έχουν εξασφαλίσει στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής. Έλληνες θησαυρίζουν σε βάρος ξένων. Στο μεταξύ μεγάλα συμφέροντα επιδιώκουν να αγοράσουν τα υποβαθμισμένα αυτάσπίτια, προκειμένου να κάνουν χοντρές ξενοδοχειακές μπίζνες, με την απαραίτητη κρατική επιχορήγηση. Να ενημερώσω πάντως το παλικάρι αυτό, ότι είμαι ανεμαζωξάρης εδώ, από την Αθήνα κατέβηκα. Πάντα η Ομόνοια και η πλατεία Βάθης είχαν πρόβλημα, από την οδό Φυλής δεν μπορούσες να περάσεις εύκολα, όλα τα μπουρδέλα εκεί και στην γύρω από την πλατεία Καραϊσκάκη περιοχή ήταν μαζεμένα. Από τότε, φίλε μου, έπρεπε να είσαι ζότικος μάγκας για να περάσεις απ' αυτές τις περιοχές. Δεν ισχυρίζομαι παλικάρι μου, ότι όλοι οι λαθρομετανάστες είναι άγιοι, πολλοί απ' αυτούς που ήρθαν από την Αλβανία, έφυγαν από τις φυλακές μόλις έπεσε ο Χότζας, και πήγε ο γκαντέμης με το Σαμαρά και τους κουβάλησε στην Ελλάδα, για να ρίξουν τα μεροκάματα. Ο κακοποιός άμα είναι κακοποιός θα είναι καιστη χώρα του και στην Ελλάδα και στο Σικάγο. Ο οικογενειάρχης το ίδιο. Τα κοπρόσκυλα του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής ξέρουν καλά τη δουλειά τους, ξέρουν ότι σε περιοδους οξύτατης οικονομικής κρίσης ο κόσμος θα κατηγορήσει τους ξένους για τη έλλειψη εργασίας. Ταξική πολιτική κάνουν, συγκαλύπτοντας τα βαθύτερα αίτια της κρίσης. Για θυμίσου, φίλε, πόσοι αλλοδαποί εργαζόμενοι σκοτώθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο, μια από τις μεγαλύτερες ρεμούλες όλων των εποχων. Πόσοι σκοτώθηκαν στα ναυπηγεία στο Πέραμα από έλλειψη ασφάλειας; Πόσους νεκρούς θρηνούμε στην Ελλάδα κάθε χρόνο από εργατικά ατυχήματα. Γι αυτούς η χρυσή Αυγή και το ΛΑΟΣ κουβέντα δεν κάνουν. Σαφώς πάντως και η δολοφονία του ανθρώπου αυτού ήταν αποτρόπαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οσο και αν επιμεινετε στα ταξικα κουραφεξαλα με τα οποια επιχειρητε να συγκαληψετε την αληθεια το βεβαιο ειναι οτι δεν πειθετε ουτε τους εαυτου σας.Ο πολεμος που γηνετε σημερα δεβν ειναι αναμεσα στους πλουσιους και στους κατατρεγμενους χασανηδες.Ειναι πολεμος πολιτισμων..Πολεμος στοιχειοδων ανθρωπινων αξιων με τον μισανθρωπισμο..Πολεμος αναμεσα στην καθημερινιτητα του Ελληνα με τον κατευθυνομενο ισλαμοφασισμο. Φλυαρολογητε γθια την κοινωνικη προελευση των δυστηχησμενων και δεν βλεπετε καταματα την εισαγωμενη κουλτουρα θανατου που διαπερνα τις συνειδησεις τους..Δεν ειναι δυνατον να απαιτειτε απο το λαο να συμβιβαστει με τον τρομο και την ανασφαλεια μμονο και μονο για να θραμβευσει η πλεον ηληθια εκδοση αλληλεγγυης και διεθνισμου που εχει φωλιασει επικινδυνα στα απερισκεπτα μυαλα σας. Ποιος καπιταλισμος αναγκασε αυτα τα αλοδαπα ανθρωποειδη να σκοτωσουν ενα νεο ανθρωπο?..ποιος ανθρωπισμος επιβαλει σαυτη τη κοινωνια να δεχτει οτι τα εργαλεια δουλειας των δυστηχησμενων σας δεν ειναι το μυστρι και το φτυαρι,αλλα ο σουγιας και το τσεκουρι?..Ποια καριολα αλυλεγγυη οφειλουμε σαυτες τις ορδες ανθροπομωρφων τερατων που σφαζουν για λιγα ευρω??..Ποια ανοχη καλειτε να δηξει η κοινωνια οταν βλεπει την ζωη της να απειλητε απο τα καθαρματα του διεθνισμου σας??..Δεν ειστε μονο φτηνοι υποκριτες αλλα και πολλαπλα επικυνδηνοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ..Δεν υπαρχει για σας νεξελενκτη λαθρομεταναστευση??..Δεν υπαρχει για σας πολιτισμικη ανομοιογενεια?..Δεν ηταν για σας εργαζομενος,ο νεκρος σφαγμενος απο τα πολυπολιτισμικα ρεμαλια σας??..Ποια ηταν η αντιδραση σας?..Ξεχασα..Ο νεκρος λεγοτανε Μανολις και οχι χασαν η Κουνεβα η τοι αλλο..Αν το επομενο θυμα σκοτωσει τον επιδοξο δολοφονο του,τι θα πειτε ρε ελεεινοι??...Οτι φταιει ο ρατσισμος??...Οτι φταιει η ακροδεξια??..Η μηπως φταινε τα επικυνδηνα μυαλα σας που δεν τολμουν να δουν το ιδεολογικο σας ναυαγιο και την αληθεια καταματα?...ειστε ανευθηνοι και επικυνδηνοι για μια ολοκληρη κοινωνια που υποτιθετε οτι εκπροσωπειτε...Η αληθεια να ξερετε θα γηνει ποταμι που θα πνιξει τα παντα και πρωτα απολλα εσας και την απολυθωμενη ιδεολογια σας..Τα θυματα ειναι παρα πολλα αυτα τα εικοσι χρονια...το αιμα ομως αυτο δεν θα ξεχαστει τοσο συντομα οσο ελπιζετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ανεύθυνοι, κι επικίνδυνοι. Ενώ εσύ είσαι μεσ τη χριστιανική φιλοκαλία. Εσύ και μερικοί εκατοντάδες μαχαιροβγάλτες της χρυσής αυγής.
    Όταν στη πέσει κανείς επειδή δεν του αρέσει η φάτσα σου, το ντύσιμό σου, ο ιδρώτας σου ή η προφορά σου ...τότε ίσως θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να σέβεται κάποιος την διαφορετικότητα.
    Και σου επαναλαμβάνω την παράκλησή μου. Γίνεσαι φορέας ρατσιστικών απόψεων και θα ήθελα να μην συνεχίζεις τους σχολιασμούς σου. Σεβάσου το και μην κάνεις κατάχρηση μιας φιλοξενίας που δεν ταιριάζει στην αφιλόξενη ιδεολογία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οτι ηταν να πω το ειπα..δεν συνεχηζω,και θα ακολουθησω την ..δημοκρατικη σου ..συμβουλη να μην ακουεται η αντιθετη αποψη..εσυ συνεχησε να βλεπεις χρυσαυγητες και φασιστες.Ενα μονο θα σου πω..ειναι πολλα τα ερωτηματα που πρεπει να απαντησει η αριστερα..και αν δεν το κανετε εσεις,θα το κανει η ιστορια για σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή