Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Το μανιφέστο του Anders Behring Breivik σε βίντεο. Πριν θυμώσετε, θυμηθείτε πόσα παρόμοια ιδεολογήματα ακούτε γύρω σας…

Το μανιφέστο του Anders Behring Breivik σε βίντεο. Πριν θυμώσετε, θυμηθείτε πόσα παρόμοια ιδεολογήματα ακούτε γύρω σας… Σκεφτείτε ποιοι τα λένε και συμπεράνετε πόσο επικίνδυνοι είναι.





Αντικομμουνισμός και έχθρα για κάθε τι ξένο.

Έχθρα για οτιδήποτε διαφορετικό από έναν φαντασιακό "καθαρό ευρωπαϊκό" πολιτισμό.

Ένα φαντασιακό πολιτισμό βασισμένο στο μύθο κι όχι στην ιστορία.

Αμόρφωτοι και ανάλγητοι άνθρωποι βγαλμένοι από την παιδεία μιας καπιταλιστικής χώρας που φημίζεται(!!!) για την παιδεία και την κοινωνική της δικαιοσύνη.

Μα το ίδιο το κράτος που διαφημίζουν όλα τα ΜΜΕ, είναι βουτηγμένο στο ψέμα και την υποκρισία. Βομβαρδίζουν στο Αφγανιστάν, πολεμούν στη Λιβύη, στο Ιράκ ...μισθοφόροι παντού, εξυγιαντές και απελευθερωτές.

Και μετά τους συνταράζει που ένας αμόρφωτος, ακοινώνητος και πολεμόχαρος γόνος τους κάνει τα ίδια, εξολοθρεύοντας σαν άλλος Ναϊτης ιππότης τους εχθρούς της "χριστιανικής" καθαρότητάς του.


...................................................


Σκεφτείτε όμως πως και στην ίδια μας τη χώρα εκκολάπτεται ο φασισμός κι αντικομμουνισμός. Που; μα στις παραστρατιωτικές φάλαγγες της "χρυσής αυγής", στα ΜΑΤ, στις παραχριστιανικές οργανώσεις ως και τις παρυφές της επίσημης εκκλησίας, στα δελτία ειδήσεων, στα λόγια του ΛΑΟΣ, στο ρατσιστή της γειτονιάς που σου λέει ότι για την κρίση φταίνε οι ξένοι και σε σένα που δεν τον βάζεις στη θέση του. Στα παραεπιστημονικά περιοδικά, στη μασωνεία, στη φαντασιακή μυθιστορία, στα γήπεδα και το χουλιγκανισμό.

Στη μαθητική βία ενάντια στους πιο χοντρούς, τους πιο μαύρους, τους λιγότερο καθαρούς, τους λιγότερο έξυπνους, σε αυτούς που μιλάν σπαστά ελληνικά.

Στο στρατό που παρελαύνει με φασιστικούς παιάνες.

ΠΑΝΤΟΥ.

ΠΑΝΤΟΥ.

Κανένας λαός δεν είναι αθώος του αίματος που έτρεξε στη Νορβηγία χτες

ή στις γειτονιές της Αθήνας τις προάλλες με το πογκρόμ εναντίων μεταναστών.

Μην κάνουμε ότι δεν ξέρουμε. Μην κάνουμε ότι δεν βλέπουμε.

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ.

ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ.




31 σχόλια:

  1. λιγο πριν το φονικο,διαβασα κατι πολυ σχετικο με το θεμα,..οι κοπελες στην Νορβηγια,οντως ξανθες οι περισοτερες,βαφουν τα μαλια τους πιο σκουρα για να μην προκαλουν τους μουσουλμανους λογω του οτι οι επιθεσεις και οι βιασμοι απο μεταναστες ειναι ανεξελενκτοι πλεον στην πρωην πιο φυλησηχη ευρωπαικη χωρα...κανεις δεν επικροτει τετοιο μακελιο,αλλα αναρωτηθηκες μηπως η λαθος οπτικη περι πολυπολιτισμικοτητας με ολλα τα φανερα πλεον προβληματα που προκαλει ,εκθρεφει και τερατα σαν τον Νορβηγο μακελαρη???..στο ειχα ξαναπει οτι αυτη η κατασταση θα φερει συγκρουση...δεν ειναι δυνατον να γηνει διαφορετικα..Δυστηχως υποπτευωμε οτι αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα σαυτα που ερχωντε...Κριμα,γιατι δυο ηληθιες,αντιθετες ιδεολογιες δημιουργουν θυματα που δεν φταινε σε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτά που λες φαίνεται να δέχεσαι ότι οι φόβοι του Μπρέιβικ ευσταθούν, κι ότι υπάρχει μια συνομωσία των "αθλίων" για να καταστρέψουν τον υγιή δυτικό πολιτισμό. Δεν υπάρχει φίλε μου καμία συνομωσία. Εκείνο που υπάρχει είναι φτώχεια, ανεργία, πολέμοι και καθημερινή κοινωνική βία. Αυτά είναι αποτελέσματα όχι κάποιων συνομοτών που διαδίδουν τις μαρξιστικές ιδέες, ή κάποιων μουτζαχεντίν με ειδική αποστολή να κάψουν την Ευρώπη. Τους ενόχους της παρακμής θα τους βρεις σε αστυνομοκρατούμενες "καθαρές συνοικίες", φοράνε γραβάτες, παίζουν χρηματιστήριο, εκμεταλλεύονται χιλιάδες εργάτες, και γελάνε πίσω από τις ακριβές κουρτίνες στις επαύλεις τους, που ενώ εκείνοι απολαμβάνουν ασυλία, τα κορόϊδα οι φτωχοί χτυπάνε ο ένας τον άλλο επειδή είναι λευκοί ή μαύροι, Έλληνες ή ξένοι, Πασόκοι ή Νεοδημοκράτες, Ολυμπιακοί ή Παναθηναϊκοί.
    ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ. Η ταξική ενότητα όλων των παραπάνω διχασμένων. Μια ενότητα των εργατών που διεκδικεί ότι της ανήκει.Που διεκδικεί τον πλούτο που παράγει. Μια ταξική ενότητα που αν νικήσει μπορεί να φέρει την κοινωνική ενότητα και την παγκόσμια ειρήνη γιατί ακριβώς δεν θα υπάρχουν ανταγωνιστικά συμφέροντα παρά μόνο σεβασμός στα δικαιώματα και τη διαφορετικότητα του κάθε λαού. Οι Μαρξιστές έχοντας ήδη από τον α΄παγκόσμιο πόλεμο αναλύσει την κατάσταση, επισημαίνουν ότι οι λαοί βρίσκονται ξεκάθαρα μπροστά στο δίλλημα ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.
    Σε αυτό το δίλλημα ας πάρουμε όλοι θέση.
    ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφονω μαζι σου...δεν ειναι συμφωνια αθλιων..ειναι ομως συμφωνια ισχυρων...οσο για την ταξικη ενοτητα αποδεικτηκε οτι δεν ειναι αρκετη σαν αναχωμα στα σχεδια τους...χρειζωντε και αλλα στηχεια και ιδανικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Μασονακος εξυπηρετησε καλα το σχεδιο του σορος για πολυπολυτισμικη ευρωπη, http://www.youtube.com/watch?v=8oe9hokZizM&feature=player_embedded
    ξυπνηστε ρε επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Η ταξική ενότητα όλων των παραπάνω διχασμένων. Μια ενότητα των εργατών που διεκδικεί ότι της ανήκει.Που διεκδικεί τον πλούτο που παράγει" συμφωνω και επαυξανω μονο που ουτε το κουκου θελει τα ανωτερω, τρανο παραδειγμα ειναι την ημερα που η πορεια του π.α.μ.ε (για υπνο) σταματησε στην πλατεια, μια πλατεια τιγκα στον κοσμο ολων των ηλικιων, ο παππους διπλα μου ειπε χαρουμενος "ερχεται το π.α.μ.ε να μπουμε μεσα!" καλα του λεω περιμενε...πολυς κοσμος σας χλευασε για την προδοτικη μεταβολη και εγκαταλείψη αγώνος που κάνατε, δεν πείθετε ούτε εσείς πια κανέναν, είσαστε άλλος ένας μυχανισμος του ανθρωποφάγου τέρατος που στήνουν οι παγκόσμιοι ανθέλληνες, είσαστε οι αριστερόστροφοι φασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα βλεπεις φιλε Βασιλη,,οταν παλαιοτερα σου εγραφα οτι ,χωρις,πηστευω,να το γνωρηζεται...μαχεσται κατα της παγκοσμιοποιησης,ενω εισται η αιχμη του δορατος της,γελουσες μαζι μου...τωρα βλεπεις οτι οι φωνες πλυθαινουν..και θα πλυθαινουν οσο θα ποτηζετε καθημερινα τον προκλητικο ανθελληνισμο σας..οσο η αγανακτηση θα εναι διχασμενη σε πανω και κατω πλατεια..οσο θα βαπτηζετε τον πατριωτησμο,φασισμο και την σημαια σοβινιστικο συμβολο...οσο ο Ελληνας θα πεφτει ολο και περισοτερο στη φτωχεια και την ιδια στιγμη θα δαπανωντε εκατομυρια για τζαμια στο κεντρο της πρωτευουσας..οσο η εγκληματικοτητα θα σπαει κοκινο...οσο θα ακουμε τον εκπροσωπο των Πακιστανων να λεει οτι με το ζορι κραταει τους λαθραιους να μην κατεβουν στους δρομους και τα κανουν μπαχαλό....χθες το ακουσα σε ζωντανη εκπμπη..και πολλα αλλα.Εσεις συνεχηστε να κοιμαστε και με την σταση σας να βοηθατε τα σχεδια της παγκοσμιας ελιτ..Δυστηχως ομως οσο η κατασταση αυτη θα παραμενει,η ταξικη ενοτητα θα μενει στα χαρτια, και τερατα σαν τον Νορβηγο..δυστηχως..θα βλεπουμε να γεννιωντε ολο και συχνοτερα..Η γνωμη μου??...μονο ο υγιης πατριωτησμος μπορει να γηνει αναχωμα στα σχεδια του παγκιοσμιου καπιταλισμου και βαση για ενα καλητερο μελλον ολων των λαων..γιαυτο αυτη η ιδεα χτυπιεται τοσο τελευταια..προσεξε μην μπερδεψεις τις ενειες και μηλησεις για σοβινισμο και φασισμο παλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαστε και θα είμαστε υπέρ της παγκοσμιοποίησης στον αγώνα της εργατικής τάξης ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννάει και τη φτώχεια και την κοινωνική βία. Ο κοσμοπολιτισμός του κεφαλαίου παγκοσμιοποιεί την εκμετάλλευση και τη διακίνηση του κεφαλαίου.
    Καιρός είναι να τα ξεμπερδέψετε λίγο στο μυαλό σας μερικοί.
    Για μας ΠΑΤΡΙΤΙΣΜΟΣ και ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ είναι 2 όπλα στα χέρια της εργατικής τάξης.
    Και η σύγκρουσή τους γίνεται με τα όπλα της άρχουσας τάξης που είναι ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ κι ο ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
    Δεν μπορώ να τα ξαναεξηγώ γιατί τα έχω πει σε πολλές άλλες δημοσιεύσεις.
    Για τον φίλο που δεν είδε το ΠΑΜΕ στις πλατείες να τον παραπέμψω εδώ http://erodotos.wordpress.com/2011/06/05/pame-aganaktismenoi-syntagma/
    Αν είσαι απο δω φίλε να σου δείξω και φωτο από την πλατεία Αγίου Νικολάου με τα μέλη του ΠΑΜΕ με άλλους αγωνιστές να συζητούν κοινές δράσεις (άσχετα από το πόσες υλοποιήθηκαν).
    Για τον τελευταίο φίλο δεν θα πω τίποτα γιατί απλά όποιος λέει ότι οι κομμουνιστές και οι σύμμαχοί τους με την υπνωτισμένη στάση τους(;;;) εξυπηρετούν τη παγκόσμια ελίτ (!!!), κι ότι το πρόβλημα της Ελλάδας προέρχεται από τα εκατομύρια που δαπανώνται για τζαμιά (!!!) στην Αθήνα, είναι φανερά συντεταγμένος με το αντικομμουνιστικό και αντιμουσουλμανικό παραλλήρημα του Μπρέιβικ και χρήζει να το ψάξει γρήγορα.

    Υ.Γ. Έχω πολλές φορές αποδείξει ότι κάθε σχόλιο, όσο ακραίο και νά ναι, δεν διαγράφεται από τον βυσσινόκηπο. Για αυτό έχω κατηγορηθεί μα δε με νοιάζει.Είναι καλό να γνωρίζουμε όλες τις απόψεις που υπάρχουν γύρω μας και να μη δημιουργούμαι μικρόκοσμους ευνοϊκών ακροατηρίων. Όμως παρακαλώ να μην γίνεται προπαγάνδα ιδεολογιών μίσους. Υπάρχουν δόξα τον Αλλάχ, ένα σωρό άλλα σάιτ που θα εκλιπαρούσαν για μια επισκεψιμότητα παραπάνω. Εμένα ουδόλως με ενδιαφέρει.
    βυσσινόκηπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο μασονος Μπρέιβικ διεπραξε προβοκατσια ετσι ωστε να στοχοποιησει τους ενδυναμει και μονοαδικους αντιστασιακους της παγκοσμιας σιονοκινουμενης σαλαμοποιησης-κεφαλιοκρατικης παγκοσμιοποιησης-μουσουλμανικοποιησης της ευρωπης. Τα μμε εκρυβαν οτι ειναι μασονος, ενας μπλογκερ τους την εκανε, οι μασονοι ειναι με τις φουντες υπερ της σιονοκινουμενης παγκοσμιοποιησης Το σχεδιο ειναι παγκοσμιο μονο οι λαοι cargo αλλαζουν, στην αμερικη εισβαλλουν ορδες λατινοαμερικανοι και οι ταγοί τι κανουν; μαθαινουν στα αμερικανακια ισπανικα σαν μητρική γλωσσα. αυτο που παν να κανουν και εδω εαν δεν αντισταθουμε ,σε λιγα χρονια δωξα τον αλλαχ τα παιδια μας θα ειναι (παλι) γιουσουφακια στον καθε αλη-πασα
    http://www.youtube.com/watch?v=8oe9hokZizM&feature=player_embedded
    ολες οι χωρες να γινουν πολυπολιτισμική σουπα μονο η γη της χανααν να μεινει ισχυρη εθνικα ετσι ωστε να παρει επισημα πλεον τα ηνια της παγκοσμιας εβραικης τοκογλυφικης μονοκρατοριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το μονο που δηχνεις με τα λεγομενα σου ειναι οτι δεν καταλαβες τιποτα..το μονο που καταλαβες ειναι οτι ειμαι συντεταγμενος με το παραληρημα του Νορβηγου...εσυ μηλας για αντικομουνισμο και αντιμουσουλμανισμο...και γω θα σου πω για κομουνιστικο ανθελληνισμο ,και μουσουλμανικο εθνικισμο και αντιχριστιανισμο..για ψαξτο και γρηγορα η νομηζεις δεν υπαρχουν??...καιμ ποια η διαφορα τους απο τη φασιστικη ιδεολογια του Μπρειβικ??..Οι συγκρουσιακες τασεις που αναπτησωντε και θα επιδυνονωντε λογω και οικονομικης κρισης θα φερουν τετοια γεγονοτα που δεν τα βαζει το μυαλο μας ακομα..Η αριστερα θα ειναι το ιδιο συνηπευθηνη οσο και η καπιταλιστικη αρχουσα ταξη και εξουσια..Ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι ο διεθνισμος ειναι ενα απο τα σπουδεοτερα οπλα χειραγογησης και χαλαρωσης των λαικων αντιστασεων??...Αυτα ειναι ακραια για σενα??...Οι κοινωνιες οδηγουντε στα ακρα και τοτε θα δεις πραγματικα ποιες ειναι ακραιες καταστασεις..Που την ειδες την προπαγανδα μισους??..Και πως συνδιαζεις δυο εντελως αντιθετες ιδεες σαν οπλα της εργατικης ταξης?..Πατριωτισμος και Διεθνισμος δεν πανε μαζι οση χημεια και αν χρησημοποιησει η αριστερα..Δεχεσαι το διαφορετικο λες, αρκει να ειναι αλοδαπο...τον διαλογο και την αντιθετη γνωμη ομως δεν την δεχεσαι και την χαραχτηρηζεις ακραια...και εχεις κατηγορηθει γιαυτο μαλιστα...να τους χερεσαι τους φιλους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=5755548
    Επείδή δεν θέλω να εξηγώ αυτούς τους όρους που υπάρχουν στα πιο εκλαϊκευμένα λεξικά πολιτικής οικονομίας, σας στέλνω αυτό το κείμενο που χει να κάνει και με τους γειτόνους, μπας και καταλάβεται το εξής απλό: Για να μπορείς να αγαπάς τους άλλους λαούς πρέπει να αγαπάς πραγματικά τον δικό σου λαό. Κι όταν λέμε λαό δεν εννοούμε το κεφάλαιο... γιατί αυτό δεν το αγαπάς ούτε όταν είναι ξένο, ούτε αν είναι ντόπιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θες να μας πεις τωρα οτι η αριστερα αγαπα τον ελληνα ,την Ελλαδα,την πατριδα...το αλλο με τον Τοτο το ξερεις??...οσο για τα λεξικα πολιτικης οικονομιας,ξερεις που ταχει γραμμενα ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σχετικά με το βρώμικο παιχνίδι για την προώθηση της ιδεολογικής πολτοποίησης των λαών, παραθέτω προς...
    γνώσιν και γιά να μην ξεχνιώμαστε , "σοφά λόγια" των
    πολιτικών αρχ... όντων της χώρας μας :

    Λόγια
    μεγάλων πολιτικών...ηγετών, με α...δια :


    'Χρειαζόμαστε μία παγκόσμια

    διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα!'

    Γιώργος Παπανδρέου


    'Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ανέκαθεν φανατικός υποστηριχτής μία κοινωνίας

    πολυπολιτισμικής και πολυεθνικής'.

    Κώστας Σκανδαλίδης



    'Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό’.

    Γιώργος Βουλγαράκης



    'Κανένας συμβιβασμός, καμία ανοχή στη διαφθορά...'

    Κώστας Καραμανλής



    'Η αγγλική θα διδάσκεται από την 1η Δημοτικού γιατί είναι εγωκεντρικό τα παιδιά
    να μαθαίνουν μόνο ελληνικά'.

    Θάλεια Δραγώνα


    ‘Η αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει η δεύτερη επίσημη γλώσσα της Ελλάδος’.

    Άννα Διαμαντοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε Βασίλη,
    πολλά αγριόχορτα μαζεύτηκαν στο βυσσινόκηπο. Γνώμη μου. Κούρεψέ τα. ΄Έχουν φτάσει οι ιδεολογικοί απόγονοι αυτών που συνεργάστηκαν πρώτα με τους Γερμανούς και μετά με τους Αμερικάνους για να κρατήσουν την Ελλάδα εξαρτημένη, μίζερη και δουλοπρεπή, να αμφισβητούν το ποιοί δώσαν το αίμα τους για μια Ελλάδα λεύτερη και σοσιαλιστική.
    Θα τρέμουν τα κόκαλα των μαχητών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ. Έλεος με την ανεκτικότητά σου. Εδώ οι τύποι (ή ο τύπος γιατί η ανορθογραφία των ελληνόψυχων που σου γράφουν είναι κοινή σαν να είχαν κοινή μητρική γλώσα τη γερμανική γλώσα)αμφισβητούν μια ιστορία αγώνων και θυσιών εκατό χρόνων από το ΚΚΕ για τον εργάτη, τον φτωχό αγρότη και το δικαίωμά τους να χτίσουν μια ελεύθερη ζωή σε μια ελεύθερη σοσιαλιστική πατρίδα.
    Και ήταν τόσο ανεξάρτητοι που κανείς δεν τους βόηθησε, παρά εξόν κάτι όπλα που έφτασαν απο τη Σοβιετική Ένωση κι αυτά πιο πολύ για τα μάτια του κόσμου, γιατί κι ο Στάλιν κι ο Τίτο κι όλοι τους μόνο προλεταριακό διεθνισμό δεν δείξαν.
    Μόνοι τους πάλεψαν οι πατεράδες μας κι οι παπούδες μας κι απέναντί τους, δοκιμάσαν οι ιμπεριαλιστές κι οι συνεργάτες τους τις βόμβες ΝΑΠΑΛΜ. Ακόμα έχει ξέφωτα στα δάση της Πίνδου από τις βόμβες τους.
    Και οι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων τολμούν και μιλάνε.
    Καταλαβαίνω Βασίλη ότι είσαι ευαίσθητος άνθρωπος και θες να δίνεις βήμα σε όλους. Όχι όμως και σε αυτούς που αν επικρατήσουν θα κόψουν κάθε βήμα και κάθε επαφή με την ανθρωπιά. Σκέψου το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κουρεψε τα αγριοχωρτα Βασιλη..σου χαλανε τον κηπο..μπραβο ρε φιλε,αξιος απογονος του Σταλινισμου..τα ιδια εκανε κιαυτος...Ωστε ειμαστε απογονοι Γερμανοτσολιαδων..Τον παπου μου τον εκτελεσαν οι γερμανοι και ο αλλος πολεμησε μηνες και στα δυο μετωπα..αυτων των πατριωτων ειμαι απογονος...Δε ντρεπεσε ρε...ετσι αβασανιστα μαθατε να βαζεται νταμπελιτσες?? σηγουρα θα τρεμουν τα κοκαλα των μαχητων του Εαμ Ελας βλεπωντας τα χαλια των ιδεολογικων απογονων τους...Παρτε το χαμπαρι..οχι μονο δεν εχετε την αποκληστικοτητα στους ταξικους αγωνες αλλα σε πολλα στεκεστε απεναντι στα θελω του λαου...οι ψευτοευαισθησιες σας και ο ψευτοαλτρουισμος σας δεν πουλαει πλεον..καταλαβετε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομίζω ότι η ανάρτηση σχολιάστηκε επαρκώς.Εγώ θα παρακαλούσα να μην γίνονται αναφορές επί προσωπικού γιατί χάνεται η πολιτική ουσία, και να ζητήσω να γίνει σεβαστή κι παράκλησή μου σχετικά με προπαγάνδα μίσους με παραπομπές και τα ρέστα.
    Σας ευχαριστώ κι ας προσπαθήσουμε όλοι να κρατήσουμε υψηλό επίπεδο αντιπαράθεσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφονω..οχι επι προσωπικου..αλλα να σε αποκαλουν απογονο γερμανοτσολια επειδη δεν πας με τα μυαλα τους,παει πολυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εκτός του ότι 'εννοιολογικά' έχετε μπλέξει τα μπούτια σας, οι περισσότεροι, κρύβεστε και πίσω από την ανωνυμία. Ούτε ο Καρατζαπαπάρας παραδέχεται ότι είναι φασίστας. Όλα αυτά τα φυντάνια του νεοναζισμού, πίνουν νερό στο όνομα της δημοκρατίας, της αστικής.
    Ανορθόγραφα κουτσαβάκια, αφήστε το μαρξισμό, την πολιτική οικονομία, τον διαλεχτικό υλισμό, το ΚΚΕ στην πάντα, δεν είναι για τα δόντια σας, πολύ περισσότερο για το μυαλό σας. Ανάψτε κανένα κερίμόνο, μπας και σας συγχωρέσει ο Θεός
    Εγώ λέω, ότι ο 'Θεός' είναι δημιούργημα της αδυναμίας του πρώιμου ανθρώπου να εξηγήσει τα φυσικά φαινόμενα και προ πάντων να ξεπεράσει το φόβο μπρος στο ΘΑΝΑΤΟ. Είμαι πάντως σίγουρος, ότι και τα Ευαγγέλια τα καταλαβαίνετε καυά πως σας συμφέρει.
    Φανταστείτε τώρα να έχω πέσει έξω στη θεωρία μου και να υπάρξει δευτέρα παρουσία. Εγώ θα πω δεν σε πίστεψα ποτές μου, εσείς όμως φασιστόμουτρα, τι διακιολογία θα δώσετε;
    Εκεί να δεις γέλια, γιατί δεν φαντάζομαι, όταν κληθείτε μα κάνετε παρουσίαση της ζωής και του έργου σας, να νομίσετε ότι θα κοροϊδέψετε και τον 'δημιουργό' σας.
    Στα καζάνια της κόλασης, άνευ διακιολογίας, γιατί δηλητηριάζατε τις ψυχές των παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΙΣΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΣΙΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΟΥΠΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΙΣΑΡΑΗΛ ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΙΚΑ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;, ΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ, ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΖΩΦ.
    ΔΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΤΩ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.
    Συνομοσπονδια Ελληνοφρόνων Τοκογλύφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. παλη ο Θεος σας φταιει??...δεν τον αγγηζουμε το Μαρξισμο σου,ουτε το ΚΚε σου,και ειδικα τον ..διαλεκτικο υλισμο σου..ειδικα αυτον..Οσο για τον Διεθνισμο σας ακου....Συμορια απο 5 Αλβανους και 2 Ρουμανους συνελαβε χθες η αστυνομια..Αυτοι οι κακομοιροι φιλυσηχοι εργαζομενοι,κατα τα λεγομενα σας, ληστευαν ηλικιωμενους και τους σκοτωναν αφου πρωτα τους βασανηζαν φρικτα...4 ηληκιωμενοι νεκροι τα θυματα τους..αλλη μια 74χρονη βρεθηκε παλη χθες σκοτωμενη φιμωμενη και βασανησμενη...Και αυτα μονο χθες..Αυτα ειναι τα αποτελεσματα του ψευτοδιεθνησμου σας...Αυτα θα ειναι και η αιτια που καποια στιγμη ο κοσμος θα στηλει στα...καζανια της κολασης ..οπως λες...κιαυτους και σας και τη πολυπολιτισμικοτητα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα, έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Καλοπροαίρετα; Πιθανό, αλλά δεν βλέπεις τα πράγματα ΤΑΞΙΚΑ. Διαβάζεις ότι γράφουν οι εβραίοι τοκογλύφοι, αλλά έχεις ακούσει και για κάτι κομμουνιστές που ζουν και αγωνίζονται στο Ισραήλ ενάντια στις ντιρεκτίβες που μας αράδιασες; Βλέπεις, πάλι καλοπροαίρετο σε ονόμασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εσυ 1.31 εισαι επωνυμος??...αντε παρατα μας ρε κοιμησμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΠΙΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΕΪΣΜΟΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΗ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΝΕΙ ΔΕΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΞΥΝΘΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΘΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΡΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΝΕΥΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΑΣ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙΤΑΙ Η ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ, ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΞΗΛΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΝΝΟΩ ΣΥΜΒΙΩΣΕΙ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΕΙ
    ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ
    ΑΛΛΑ Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΞΑΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κ Θεωδορε..δεν μας ειπες κατι καινουργιο..αναμασας και συ την ιδια τσιχλα της αριστερας και φυσικα μας βουτηξες και στην μαρξιστικη σου κολυμβηθρα βαπτηζωντας μας με τα συνηθησμενα..Λοιπον σου λεω μηπως και καταλαβεις...Το να μην γουσταρεις τον διεθνισμο για τους λογους τους πολυ σοβαρους που εχουμε ξαναπει,δεν σημαινει οτι εχεις προβλημα με τους αλλους λαους..Οδιεθνισμος οπου και αν ...επιβληθηκε...δημιουργησε μονο προβληματα και σχεδον τιποτα καλο,περα απο φτηνα εργατικα χερια για την ντοπια πλουτοκρατια. Η πολυπολιτισμικοτητα ,διασπα την κοινωνικη συνοχη...αυτο το ξερουν καλα αυτοι που εσεις δηθεν ειστε απεναντι τους...δεν ανεβαζει,αλλα αλιωνει πλυθησμιακα και ανεβαζει τους δηκτες εγκληματικοτητας..Αμφηβαλεις γαι ολλα αυτα???...Για την πιστη του καθενος..ναι,εχουμε ανεξηθρησκια..και δεχωμε τον καθενα να πηστευει οπου θελει..δεν δεχωμε ομως τον επιβαλωμενο ισλαμοφασισμο μεσα στην πατριδα μου να διοχετευει στην καθημερηνοτητα μου,ηθη ,εθημα ,και πρακτηκες συγκρουσιακα αντηθετες με αυτα που μεγαλωσα και με εμαθαν ..ΠΧ..στην ελλαδα δεν μαστηγωνουμε γυναικες στην πλατεια,ουτε τις καταδηκαζουμε σε θανατο με πετροβολισμο,ουτε κοβουμε το χερι του παιδιου που εκλεψε γιατι πεινουσε...καταλαβες την διαφορα η ακομα??..Και κατι επι προσωπικου..και γω ειμαι φτωχος,και γω δεν εχω σπιτι παροτι γεννημα θρεμα,και δουλευω σχεδον για ενα πιατο φαι..και δεν εχω καμια βοηθεια απο την κυβερνηση..τουλαχιστον αυτοι εχουν περισοτερη απο μενα..πχ δεν πληρωνουν στα νοσοκομεια,δεν φορολογουντε..ΟΜΩΣ..εγω ΔΕν θα παω το βραδυ στο σπιτι του παπου και της γιαγια σου να τους σκοτοσω..αφου τους βασανησω πρωτα ,για να τους ληστεψω.Δεν μου το επηρτρεπη η αντιληψη που εχω για τον ανθρω[πο και την ζωη,σε αντηθεση με αυτους και τα εισαγωμενα ηθη τους.Πρεπει να σουω συμβει κ Θεωδορε για να μιλησεις και συ ετεροχρονησμενα περι Κουνδουρειες εφηβηκες μαλακιες?..δεν στο ευχωμε..Οποτε εσυ και οι συνιδεολογοι σου ξαναχαραχτηρησετε ολλα αυτα φασιστηκα,κοιταχτητε στον καθρεπτη και αναλογιστητε την συνηπευθηνοτητα σας για ολλα αυτα τα παρα πολλα μεχρι τωρα θυματα της ηληθιας ιδεολογια σας και του ψευτοδιεθνισμου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ, ΦΙΛΕ, ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ, ΦΙΛΕ ΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΗ ΛΙΓΗ, ΟΙ ΛΑΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ, ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΧΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ,ΦΙΛΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΜΑΪΚΑ ΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΣ ΟΠΟΙΩΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΦΡΩΝΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ, ΤΩΡΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΗΣΤΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΗΘΟΥΣΑΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΓΛΗΤΩΣΑΝΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΤΑΣ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΧΡΗΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΕΒΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φιλε Θοδωρε..σεβωμαι οσο και αν δεν το πηστευεις τους αγωνες της αριστερας,και τους ενοπλους και τους ταξηκους περα απο λαθη και ομωτητες που διεπραχθησαν ετσι κιαλιως σε δυσκολες και φορτησμενες εποχες..Ομως,εχεις υποψιαστει μηπως τωρα καπου βλεπετε την πραγματικοτητα διαστρεβλωμενη,με προτυπα και ιδεες μιας αλλης εποχης...χρησημες τοτε,ανουσιες και αχρηστες τωρα??..Που βασηζεσαι και λες οτι ο Διεθνισμος συμβαλει στην συμφιλιωση των λαων??..Πρεπει δηλαδη να θυσιασουμε τα Εθνοι και τα ιδιαιτερα χαραχτηριστικα τους στον βωμο των παγκοσμιοτων επειδη ετσι τους βολευει ???Η φυλη ειναι μεγαλο πραμα φιλε,και η παγκοσμια πλουτοκρατια δεν θελει συμπαγη εθνολογικα κρατη..δεν χειραγωγουντε ευκολα και δεν μπορουν να περασουν ευκολα τα σχεδια τους..Αυτο δεν σημαινει μισος απεναντι στο διαφορετικο...απεναντιας σου μηλαω για σεβασμο της διαφορετικοτητας οπως διαμορφωσε η ιδια η δημιουργια..Μετα απο αυτα καταλαβαινεις οτι ο Διεθνισμος οχι μονο υπερασπηζεται τη διαφορετικοτητα αλλα υπουλα την καταστρεφη..Δες ολες τις χωρες με διεθνιστικες αντιληψεις και θα καταλαβεις..Τωρα ξυπνησαν οι ηγετες τους και μηλανε παντου πλεον για αποτυχια της πολυπολιτισμικοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΦΙΛΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ 1845 ΣΤΗΝ ΓΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΕΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΥΓΙΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΟΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΤΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ, ΣΥΜΠΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΠΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΟ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΧΕ ΔΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΩΣ ΤΟ 1982 ΜΕ ΑΝΕΒΟΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΛΟΓΟ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΔΕΣ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΗΜΑΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟ ΠΑΜΕ(ΓΙΑ ΝΑΝΙ) http://www.youtube.com/watch?v=FxozmLQq31U&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΧΘΡΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή