Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ηχητικό απόσπασμα από την αιφνιδιαστική επίσκεψη του υπουργού υγείας Α. Λοβέρδου στο Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου και τη συνάντηση με μέλη του συλλόγου εργαζομένων

Τρελό γέλιο: ο τραγικός υπουργός υγείας της κυβέρνησης των τραπεζιτών και των τοκογλύφων, ενώ ψήφιζε και στήριζε την αντιλαϊκή πολιτική, έσκιζε τα ρούχα του για να πείσει τους εργαζόμενους ότι ήθελε μεν να τους στηρίξει ... αλλά δεν μπορούσε.
Και κλααααάμα πάλι κροκοδείλιο.
Επειδή έχουν χεστεί πάνω τους για το αβέβαιο πολιτικό μέλλον του Λασιθιώτη γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Καρχιμάκη, ο υπουργός αβάνταρε το κομματικό του γραμματέα επαναλαμβάνοντας συνεχώς πως αν δεν ήταν αυτός και οι ... συνεχείς παρεμβάσεις του, θα μας είχε κλείσει τα νοσοκομεία του Νομού. 
Με όσα είπε όμως απέδειξε 2 πράγματα μαζί. Ότι  ήταν αφενός πρόθεσή του η υλοποίηση του μνημονίου με το κλείσιμο-υποβάθμιση των νοσοκομείων του Νομού κι ότι αφετέρου, ελάμβανε και εντολές από το κομματικό-εκλογικό μηχανισμό του, για φρενάρισμα των ειλημμένων αποφάσεων(μέχρι τις εκλογές).
Επίσης είχε τρελό γέλιο όταν είπε: εγώ δεν σας έκλεισα, αλλά τώρα που θα ρθει η κυβέρνηση της δεξιάς... (μέχρι τώρα για όσους δεν κατάλαβαν είχαμε την μαρξιστική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ), δεν ξέρει τι θα απογίνουν τα νοσοκομεία του Λασιθίου.
  Ζητάει με λίγα λόγια να στηρίξουμε ΠΑΣΟΚ και να ευγνωμονούμε το σωτήρα μας Καρχιμάκη, για να μπορέσουμε να παζαρέψουμε με καλύτερους όρους τη μιζέρια, την υποχρηματοδότηση και την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο Νομό.
Ε όχι ρε Μάρθα κλάψα. Ούτε εδώ, ούτε πουθενά δεν θα σας προσκυνήσουμε.
Και υγεία δημόσια, δωρεάν και ποιοτική θα φτιάξουμε και χώρα ελεύθερη θα φτιάξουμε και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας θα σας πετάξουμε.

Το βίντεο δεν έχει εικόνα... αλλά αυτές οι λέξεις αξίζουν όσο χίλιες εικόνες
(Το ντοκουμέντο το πήραμε από το http://merambellonews.blogspot.com/)
.

1 σχόλιο:

  1. Έτσι...έτσι...και λίγα του λες, Βασίλη!
    Κατακτήσεις χρόνων χάνονται σε μια νύκτα...γιατί νύκτα, μαύρα μεσάνυκτα πιστεύω, έκοψαν από τον ΕΟΠΠΥ εξετάσεις όπως ΠΑΠ τεστ, μαστογραφία, υπέρηχο θηρεοειδούς κ.λ.π.
    Να σταματήσει λοιπόν την άθλια προπαγάνδα του γιατί σε μας δεν περνάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή