Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΥΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αναβλήθηκε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στην απεργία της Ε.ΠΑ.ΝΑ ΑΕ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΥΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αναβλήθηκε μετά από αίτηση της Ε.ΠΑ.ΝΑ ΑΕ η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που η ίδια η εταιρία προχώρησε χθες, προσπαθώντας να βγάλει παράνομο και καταχρηστικό τον απεργιακό αγώνα των 41 εργαζομένων, γιατί δεν δέχθηκαν μειώσεις μισθών και απολύσεις.

Την ίδια ώρα σήμερα το πρωί όπου δεκάδες εργαζόμενοι, συνδικαλιστές και φορείς βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του σωματείου μας και του ΠΑΜΕ ενάντια στην ποινικοποίηση των αγώνων, η εταιρία Ε.ΠΑ.ΝΑ ΑΕ ζητούσε μέσα στο δικαστικό μέγαρο αναβολή της εκδίκασης ως την ερχόμενη Τετάρτη 18 Απρίλη.

Η συμμετοχή του κόσμου, των φορέων που κατέθεσαν ψηφίσματα συμπαράστασης, ήταν η καλύτερη απάντηση απέναντι στην εργοδοσία ότι οι αγώνες για αξιοπρεπείς μισθούς, συνθήκες δουλειάς δεν ποινικοποιούνται.


Αμέσως μετά ακολούθησε συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης όπου κατέληξε στο Δημαρχείο Ηρακλείου προκειμένου να γίνει συνάντηση της σωματειακής επιτροπής των εργαζομένων στην ανακύκλωση, της διοίκησης του σωματείου μας και του δημάρχου Ηρακλείου κυρίου Κουράκη ο οποίος είχε ενημερωθεί.

Παρά της επανειλημμένες προσπάθειες των απεργών να συναντηθούν με τον Δήμαρχο κο Κουράκη, για ακόμη μια φορά δεν πραγματοποιήθηκε συνάντηση λόγω απουσίας του. Μετά την πίεση των εργαζομένων ο Αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση την Τρίτη 17 Απρίλη.
Καλούμε το δήμαρχο Ηρακλείου να πάρει θέση για την ικανοποίηση των αιτημάτων των απεργών, καθώς ο δήμος έχει συμβατικές υποχρεώσεις και ευθύνες για τη λειτουργία του εργοστασίου ανακύκλωσης όπως επίσης για το αν τίθεται θέμα δημόσιας υγείας με την μη λειτουργία του εργοστασίου όπως επικαλείται η επιχείρηση.

Οι 41 απεργοί αταλάντευτοι και ατσαλωμένοι συνεχίζουν τον απεργιακό τους αγώνα και καλούν όλους τους εργάτες και τις εργάτριες στο απεργιακό πασχαλινό τραπέζι που διοργανώνει το σωματείο μας και το ΠΑΜΕ έξω από τις πύλες της επιχείρησης την Κυριακή του Πάσχα και ώρα 12:00 το πρωί.
Η Νίκη των απεργών ενάντια στις μειώσεις 22% και τις απολύσεις θα είναι νίκη όλου του λαού

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων στο Εργοστάσιο Ανακύκλωσης Ε.ΠΑ.ΝΑ ΑΕ της ΕΙΥΗ

Αναμετάδοση από: redflyplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου